2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Lena Larionova - Válaszolok
2012.02.23 - 15:46
Lena Larionova - vendég
Válasz M.Heni - 2012. február 15., szerda 11:34 üzenetére

Szia! Én szívesen lennék, csak arra vagyok kíváncsi, hogy Budapest melyik kerületében?

8.kerület és 18 év felettiek! :)

Komáromi Rita - Válaszolok
2012.02.22 - 17:21
Komáromi Rita - vendég

Sziasztok! Péntekre keresek modellt 11-től 4-ig, CN tanfolyam keretein belül. Tip UV porcelán technikával kocka körmöket fogok csinálni, akit érdekel írjon a reetaa@freemail.hu e-mail címre! Köszi!:)

2012.02.22 - 17:01
Raffai Ágnes

Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!

2012.02.22 - 15:25
Tomi
Válasz Lénárth Kármen - 2012. február 21., kedd 10:47 üzenetére

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell,akár gyakorlás gyanánt,de nagyon minimális összeggel(1-2000 Ft) hozzá tudok járulni a rám szánt munkához. :) Olyan lányt keresek,akivel össze tudjuk hangolni,hogy ki mit szeretne,mi az elképzelés.Az egyedüli amiből nem engedek,hogy stilettot/bármilyen hegyes körmöt nem szeretnék,mindig kocka volt,általában hosszú/extra hosszú,a stiletto pedig abszolúte nem az én világom. Pedikűr modell is szívesen lennék,bár pedikűrösnél nagyon rég jártam,magam szoktam elvégezni,de érdekelne. Akit érekel,kérem írjon a dreamworldhusky@yahoo.com-ra :) (Budapesten élek.) Sziasztok! :)

Szia!:-) Most szombatra ,szükségem lenne egy modellre.dyewitness@citromail.hu -n el tudsz érni ha érdekel a dolog. Tomi

Marton Eszter Renata - Válaszolok
2012.02.22 - 13:36
Marton Eszter Renata - vendég

Francia műköröm (tipes/epitett, zsele/porcelan) modelleket keresek Budapesten..ha vkit érdekel ingyen műköröm,az keressen fel és írjon a «« https://www.facebook.com/szterenata »» adatlapomon. Új Perfect Nails (ill. Orly/NSI) alapanyagokkal,professzionális szalonban dolgozunk. Későbbiekben az egyszeri töltést,vagy lereszelést is ingyen vállalom! Anyagár sincs!

Marton Eszter Renata - Válaszolok
2012.02.22 - 13:35
Marton Eszter Renata - vendég

Francia műköröm (tipes/epitett, zsele/porcelan) modelleket keresek Budapesten..ha vkit érdekel ingyen műköröm,az keressen fel és írjon a https://www.facebook.com/szterenata adatlapomon. Új Perfect Nails (ill. Orly/NSI) alapanyagokkal,professzionális szalonban dolgozunk. Későbbiekben az egyszeri töltést,vagy lereszelést is ingyen vállalom! Anyagár sincs!

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2012.02.21 - 17:07
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Sziasztok! :) Lábmodelleket keresek itthoni gyakorlásra, a tanultak elsajátítására. Jelentkezzetek egy ingyen pedikűrre! :) Bajnok oktatótól tanulok. Nem gond, ha problémás a lábad! Jelentkezés: 06/30-552-3738 vagy snoemi@mailbox.hu Sevecsek Noémi

Molnárné Demeter Melinda - Válaszolok
2012.02.21 - 12:09
Molnárné Demeter Melinda - vendég

Sziasztok! Modellt keresek manikűr, és műkörömépítésre Hétfő, és csütörtöki napokra 10 órától. Kezdő vagyok, de nagyon lelkes….. Helyszín: Bp. József krt. Ha érdekel, írd meg az elérhetőséged a d.melinda@freemail.hu-ra Köszönöm, Melinda

Lénárth Kármen - Válaszolok
2012.02.21 - 10:47
Lénárth Kármen - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell,akár gyakorlás gyanánt,de nagyon minimális összeggel(1-2000 Ft) hozzá tudok járulni a rám szánt munkához. :) Olyan lányt keresek,akivel össze tudjuk hangolni,hogy ki mit szeretne,mi az elképzelés.Az egyedüli amiből nem engedek,hogy stilettot/bármilyen hegyes körmöt nem szeretnék,mindig kocka volt,általában hosszú/extra hosszú,a stiletto pedig abszolúte nem az én világom. Pedikűr modell is szívesen lennék,bár pedikűrösnél nagyon rég jártam,magam szoktam elvégezni,de érdekelne. Akit érekel,kérem írjon a dreamworldhusky@yahoo.com-ra :) (Budapesten élek.) Sziasztok! :)

Zalánné Álmos Panni
Válasz Raffai Ágnes - 2012. február 21., kedd 08:08 üzenetére

Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!

Szia Ágnes Ha diplomás műkörmös vagy,akkor profi. Minek kell gyakorolnod,(a gyakorlás nem ingyenes )? Egy lelkes modell.Panni

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár