2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok! Műköröm építéshez keresek modelleket! Jelentkezni:szekkri76@freemail.hu
modellt keresnék manikűr műköröm elkészitéséhez a 4.ker-ben ingyen elkésziteném eckermonika@freemail.hu vagy 06704335840
Szia!Én szivesen lennék modell ha még aktuális a dolog!vanessa1984@citromail.hu IV ker lakom én is
Szia!:-) Egyelöre nem találtam meg!Inkább ide írj ,azt tutira megkapom: dyewitness@citromail.hu
Szia! Írtam az email címedre :)
Szia! Írtam privátban üzenetet, remélem megkapod! :)
Szia!:-) Egyelöre nem találtam meg!Inkább ide írj ,azt tutira megkapom: dyewitness@citromail.hu
Szia Tomi!!! Szívesen megyek Hozzád,izgalmasnak tűnik, hogy férfiként ezt a szakmát vagy hivatást:-))) választottad. Drukkolok Neked, remélem, úttörője leszel ennek a kezdeményezésnek. Szombatonként többnyire ráérek, türelmem van bőven....úgyhogy nagyon várom, hogy mehessek Hozzád:-)Várom válaszod, addig is szép napot és jó hétvégét! Választ a szaborita71@gmail.com címre várom:-)))))
szia engem érdekelne a müköröm épités. :)ha adsz egy idöpontot az jolenne,de létszi e-mailt irj : jenni50@citromail.hu üdv:jennifer
szijasztok szívesen lennék köröm modell én Fóton lakom de szinte minden nap Pesten vagyok ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon a dius92@indamail.hu-ra vagy keressen a 06-30-452-8277-es számon.
Sziasztok! Mivel férfiként próbálok evezni ebben a szakmában , nekem nincs annyi barátnőm mint pl egy lánynak:-) Ergo körömmodell hiányban szenvedek:-d Szóval aki szívesen vállalná ,hogy a kezeim közé kerülnének a kezei,annak várom jelentkezését.:-) Szombatonként lenne aktuális reggel 9-du 3-4 ig.13.kerület frangepán utca ,efeb oktatási központ.Előre is köszi!
Szia! Írtam privátban üzenetet, remélem megkapod! :)
Szia!Lentebb olvasható az én üzim is.Szombatonként van a tanfolyam a 13.-ban.Nem kérek érte pénzt csak türelmet:-) Ha érdekel írj! Tomi
Szia Tomi!!! Szívesen megyek Hozzád,izgalmasnak tűnik, hogy férfiként ezt a szakmát vagy hivatást:-))) választottad. Drukkolok Neked, remélem, úttörője leszel ennek a kezdeményezésnek. Szombatonként többnyire ráérek, türelmem van bőven....úgyhogy nagyon várom, hogy mehessek Hozzád:-)Várom válaszod, addig is szép napot és jó hétvégét! Választ a szaborita71@gmail.com címre várom:-)))))
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!