2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.02.16 - 17:07
Raffai Ágnes

Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!

Kocsis Andrea - Válaszolok
2012.02.15 - 15:00
Kocsis Andrea - vendég

Sziasztok. Szívesen lennék modell versenyeken, Debrecenben (vagy Debrecen környékén). Elérhetőségem: andika.kocsis@citromail.hu

Zalánné Álmos Panni
Válasz Zalánné Álmos Panni - 2012. február 15., szerda 13:49 üzenetére

Szia Nausica Szeretnék jelentkezni modellnek hozzád, hol vagy helyileg? Üdv.

Megnéztem a munkáidat, inkább nem aktuális. Üdv. Panni

Zalánné Álmos Panni
Válasz Marosán Lilla - 2012. február 11., szombat 15:58 üzenetére

Mivel nem sokan vállalkoznak hosszú, mintás körömre, nekem meg szükségem lenne pár vállalkozó kedvű emberre a referenciamunkához, ezért úgy döntöttem olcsóbban dolgozok. A lényege: a köröm hosszú, mintás, színes vagy francia, de minden esetben hosszú lesz, beleszólás persze lehet, de sok franciát nem csinálok, így akik olcsón szeretne egyszerű franciát az siessen a jelentkezéssel. Az ár amit kérek: zselé: 2000 Ft porcelán 4000 Ft Egészséges körmű, igényes, jó ízlésű 18 év feletti modellek jelentkezését várom, akik értékelik a munkám, és nem csak azért jelentkeznek, mert olcsó. Érd.: nausica.nails@gmail.com a munkáim megtekinthetők a http://nausica-nails.blogspot.com/ oldalon

Szia Nausica Szeretnék jelentkezni modellnek hozzád, hol vagy helyileg? Üdv.

M.Heni - Válaszolok
2012.02.15 - 11:34
M.Heni - vendég
Válasz Lena Larionova - 2012. február 13., hétfő 16:40 üzenetére

Sziasztok! Műköröm-manikür-pedikűr modelleket keresek Budapesten! Olyan vállalkozó szellemű hölgyek/lányok jelentkezését várom, akik szívesen modellkednének egy kedves ismerősömnek. Ha vkit érdekel ingyen műköröm,vagy csak egy ingyen manikűr/pedikűr írjon! Érdeklődni a kittieszter@hotmail.com...vagy itt üzenetben lehet. Szép estét!

Szia! Én szívesen lennék, csak arra vagyok kíváncsi, hogy Budapest melyik kerületében?

Lena Larionova - Válaszolok
2012.02.13 - 16:40
Lena Larionova - vendég

Sziasztok! Műköröm-manikür-pedikűr modelleket keresek Budapesten! Olyan vállalkozó szellemű hölgyek/lányok jelentkezését várom, akik szívesen modellkednének egy kedves ismerősömnek. Ha vkit érdekel ingyen műköröm,vagy csak egy ingyen manikűr/pedikűr írjon! Érdeklődni a kittieszter@hotmail.com...vagy itt üzenetben lehet. Szép estét!

2012.02.13 - 13:04
Fabian Zsuzsa

Sziasztok.Végzett műkörmös vagyok,de szükségem van még gyakorlásra,ezért keresek modellt mandula formához,de ha nagyon muszáj akkor kocka is lehet,csak abból már sokat csináltam.A körmöt épített zseléből,körömágy hosszabbítással,színes vagy francia véggel,szolid dísszel csinálnám,anyagárban.A szalon,a IV.kerületben Újpest központnál található.Érdeklődni a szorpike78@gmail.com vagy a 30/414-80-07es telefonszámon lehet.

Jónás erika - Válaszolok
2012.02.11 - 18:04
Jónás erika - vendég

Sziasztok! NAgyon szivesen lennék Budapesten köröm modell!Bármikor ráérek. Elérhetőségeim:06-30-646-9241 e-mail:pspipod@freemail.hu

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.02.11 - 15:58
Marosán Lilla - törölt felhasználó

Mivel nem sokan vállalkoznak hosszú, mintás körömre, nekem meg szükségem lenne pár vállalkozó kedvű emberre a referenciamunkához, ezért úgy döntöttem olcsóbban dolgozok. A lényege: a köröm hosszú, mintás, színes vagy francia, de minden esetben hosszú lesz, beleszólás persze lehet, de sok franciát nem csinálok, így akik olcsón szeretne egyszerű franciát az siessen a jelentkezéssel. Az ár amit kérek: zselé: 2000 Ft porcelán 4000 Ft Egészséges körmű, igényes, jó ízlésű 18 év feletti modellek jelentkezését várom, akik értékelik a munkám, és nem csak azért jelentkeznek, mert olcsó. Érd.: nausica.nails@gmail.com a munkáim megtekinthetők a http://nausica-nails.blogspot.com/ oldalon

Szászik Anna - Válaszolok
2012.02.10 - 20:12
Szászik Anna - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék Budapesten műköröm modell gyakorlás céljából vagy akár versenyen is. Akit érdekel írjon üzenetet a szaszik.anna@freemail.hu címre!! :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár