2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Lemaradt hogy holnap is kéne kb 11- du. 4-ig épített porcelánra. ;)
Sziasztok!Vki helyettem 5-8-ig ráér egy kedves ismerősömnek körömmodellkedni?INGYEN MANIKŰR + HENNA lenne cserébe,egészséges körmökre van szükség!Várom a jelentkezéseket üzenetben. Kérlek titeket akinek felkeltettem az érdeklődését keressen meg facebookon https://www.facebook.com/halfhungarianrussianlady vagy emailben kittieszter@hotmail.com címre írjon.Köszönöm! :)
szijasztok szívesen lennék köröm modell én Fóton lakom de szinte minden nap Pesten vagyok ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon a dius92@indamail.hu-ra vagy keressen a 06-30-452-8277-es számon.
Sziasztok! Pedikűr tanfolyamra modelleket keresek! Természetesen térítésmentes! Érdeklődni: 0630-552-3738 vagy snoemi@mailbox.hu Köszönöm! Sevecsek Noémi
Szükségem lenne pár vállalkozó kedvű emberre, ezért úgy döntöttem "akciót" hirdetek. A lényege: a köröm hosszú, mintás, színes vagy francia, de minden esetben hosszú lesz, beleszólás persze lehet, biztos meg tudunk egyezni :-) Sok franciát nem csinálok, így akik olcsón szeretne egyszerű franciát az siessen a jelentkezéssel. Az ár amit kérek: 2000 Ft (porcelán esetén 3000 Ft) Budapesten a 13.kerületben, Lehel térnél. érd.: lilla.marosan@gmail.com http://nausica-nails.blogspot.com/ http://marosan-jewelry.blogspot.com/
sziasztok, nyárra keresek modell(eke)t Bp.-en a tanfolyam időtartamára, 12 alkalomra, hétköznapi időpontokra. akit érdekel, keressen:)
jaa igen: dora.hajos@gmail.com
sziasztok, nyárra keresek modell(eke)t Bp.-en a tanfolyam időtartamára, 12 alkalomra, hétköznapi időpontokra. akit érdekel, keressen:)
Sziasztok! Szívesen lennék Debrecenben műköröm modell! Elérhetőségem: herczkusziszu@freemail.hu
Sziasztok.Végzett műkörmös vagyok,de szükségem van még gyakorlásra,ezért keresek modellt mandula formához,de ha nagyon muszáj kocka is lehet,csak abból már sokat csináltam.A körmöt épített zseléből,körömágy hosszabbítóval,színes vagy francia véggel,szolid dísszel csinálnám.Anyagárban.A szalon a IV.kerületben Újpest központnál található.Érdeklődni a szorpike78@gmail.com vagy a 30/414-80-07es telefonon lehet.
Kedves Zsuzsa! Mandula formához szívesen lennék modell. Jelenleg nincs műkörmöm, de régen volt, épített zselés. Jövőhéten elmennék modellnek. Megkérdezhetem "anyagárban" ez mennyibe kerülne díszítéssel együtt? Köszi a választ. Zita