2025. január 10. - Melánia, Vilmos, Vilma napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
SZIASZTOK! MODELLEKET KERESEK GYAKORLASHOZ. CSAK ANYAGÁRAT KÉREK!! ÉRDEKLÖDNI: topastra@freemail.hu
Sziasztok! Keresek modellt porcelán továbbképzésre Debrecenbe. Február 17-én lesz, egész napos. Ha szép a körömágyad, nem rágod a bőröd se írj nekem egy elérhetőséget, és minden infót megírok. Légy türelmes, kedves! Várom a jelentkezőket. Köszönettel, Csilla
Sziasztok.Végzett műkörmös vagyok,de szükségem van még gyakorlásra,ezért keresek modellt mandula formához,de ha nagyon muszáj kocka is lehet,csak abból már sokat csináltam.A körmöt épített zseléből,körömágy hosszabbítóval,színes vagy francia véggel,szolid dísszel csinálnám.Anyagárban.A szalon a IV.kerületben Újpest központnál található.Érdeklődni a szorpike78@gmail.com vagy a 30/414-80-07es telefonon lehet.
Szívesen lennék extrém formák modellje Debrecenben. Körömágyam hosszú, vékonyabb (ha kell fotót is tudok küldeni). Nem rágom se a bőröm, se a körmöm. Türelmes vagyok, barátságos. Akit érdekel az jelezzen nekem. Köszönöm!
Műköröm-manikür-pedikür modelleket keresek Budapesten..ha vkit érdekel ingyen műköröm,vagy csak egy ingyen manikür/pedikür (manikürre és pedikürre akár fiúk,idősebbek jelentkezését is várom),az írjon az szterenata@gmail.com -ra. Új Perfect Nails alapanyagokkal,professzionális szalonban dolgozunk. Későbbiekben a töltést is ingyen vállalom! Anyagár sincs!
Szívesen lennék modell, ha még aktuális. Budapesti vagyok, 13. kerület. Extra hosszú, stiletto-t kivéve, kocka, mandula formákra viszont vállalkozom. Ha valóban ingyenes, érdekelne. Köszönöm.
Sziasztok! Női modellt keresek péntek (10-én) 5-8-ig manikűrre és hennára, illetve szombaton (11-én) 11-fél 4-ig levegőre kötő porcelánra. A munka után, visszaállítom körmöd eredeti szépségét. Várom jelentkezésed! :) 30/757-7658, kakuszi@freestart.hu
Sziasztok.Kicsit későn már,de talán valaki ráér:-)....Holnapra reggel 9re keresnék modellt a 13.kerületbe kéne jönni.Végzős műkörmös vagyok,csak még előfordulnak hibák,így kapok segítséget egy profi körmöstől...ehhez viszont modellre lenne szükségem.Utána anyagárban befejezem a munkahelyem azt amit elkezdtünk.érdeklődni a szorpike78@gmail.com....vagy 30/414-80-07es telefonon lehet.
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Szükségem lenne pár vállalkozó kedvű emberre, ezért úgy döntöttem "akciót" hirdetek. A lényege: a köröm hosszú, mintás, színes vagy francia, de minden esetben hosszú lesz, beleszólás persze lehet, de sok franciát nem csinálok, így akik olcsón szeretne egyszerű franciát az siessen a jelentkezéssel. Az ár amit kérek: 2000 Ft (porcelán esetén 3000 Ft) Budapesten a 13.kerületben, Lehel térnél. érd.: lilla.marosan@gmail.com http://nausica-nails.blogspot.com/ http://marosan-jewelry.blogspot.com/
Műköröm-manikür-pedikür modelleket keresek Budapesten..ha vkit érdekel ingyen műköröm,vagy csak egy ingyen manikür/pedikür (manikürre és pedikürre akár fiúk,idősebbek jelentkezését is várom),az írjon az szterenata@gmail.com -ra. Új Perfect Nails alapanyagokkal,professzionális szalonban dolgozunk. Későbbiekben a töltést is ingyen vállalom! Anyagár sincs!