2025. január 10. - Melánia, Vilmos, Vilma napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Hosszú hegyes körmökhöz keresek modellt! Már 3 éve csinalom tehát nem vagyok kezdő!! 3000FT AZT KÉRSZ BELE AMIT CSAK AKARSZ ÉS ANNYIT IS:) Érdeklődni: katus.95@citromail.hu
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! XI. kerületben lakok!Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok ! Zselés kocka francia műkörömre ( nem rágott )keresek modelleket ismét.Anyagárban dolgozom,már nem tanulóként....Várlak szeretettel.. Töltés nem,csak építést vállalok...Díszítés ajándék :-) halihodia@gmail.com
Sziasztok! Hobbi műkörmös vagyok és modelleket keresek Debrecen területén és környékén. Csak az anyagárat kérem megfizetni. Ha érdekel a fergenemolnarszilvia@gmail.com e-mail címre küldj üzenetet.
Sziasztok! Francia körmökhöz keresek modellt/modelleket. Porcelán, zselés, és lakkzselés körmökből lehet választani, ha érdekel, küldj egy üzenetet a homolyakrisztina@gmail.com email címre.
Gáspár Noémi vagyok és keresek szép illetve hosszú körömágyú körmökkel rendelkező lányokat verseny céljából. Kérem csak azok jelentkezzenek akik nem egyedi és extra kívánságokkal érkeznek, mert ez nem szalon köröm! Köszönöm!
Kedves Modell jelentkező!Ha szeretnél szép -ápolt tartós francia körmöket -vagy csak régóta kipróbálnád a zselés lakkozást vagy a francia köröm erősítést ..INGYEN.. Akkor jelentkezz minél előbb! =D Szép kezű-körmű ,modellt keresek (Budapesten) "Lenövésmentes francia köröm erősítés" tanfolyamra.. Febr.1.-én lesz a képzés. déltől..(pontosat majd személyesen) az adatlapomon minden elérhetőségem megtalálod!
Köszönöm az Érdeklődéseket! Már találtam Modellt! =D További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!Nagyon szívesen lennék műköröm modell Nyíregyháza és környékén!Elérhetőségem:vargakata24@freemail.hu
Sziasztok! Mint előttem sokan én is most végeztem a CN-nél és modelleket keresek a szakma begyakorlásához:)A XX. kerületbe!Anyagárat kérek!Köszönöm Szépen! Várom a jelentkezőket sok szeretettel: E-mail címem: nemethnegerika@freemail.hu vagy ide is írhattok:)Részleteket majd üziben:Köszi:Era
Sziasztok!Olyan vállalkozó szellemű hölgyek/lányok jelentkezését várom, akik modellkednének nekem műkörömépítéshez, lakkozáshoz, manikűrözéshez. Bizonyítványom már van, tehát nem az órákon kell részt venned, hanem barátságos otthonomban várlak Budapesten, rugalmas időpont egyeztetéssel, akár a késő esti órákban is. A gyakorlásra kizárólag a további szakmai fejlődésem érdekében van szükségem. Neked csak az anyag árát kell fizetned. Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj a 06-20-375-8110-es telefonszámon, vagy írj a macsek0609@freemail.hu email címre. Várom jelentkezésed! Üdv.:Andi