2025. január 10. - Melánia, Vilmos, Vilma napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
890 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! Műköröm építéshez modelleket keresek! Gyakorlás céljából. Ha érdekel ezen lehetőség ,várom jelentkezésed: szekkri76@freemail.hu
Sziasztok!MODELLEKET KERESNÉK EZEKRE A NAPOKRA:)MÁR A A VÉGE FELÉ JÁROK SZÓVAL JÓ LENNE HA VALAKI MÉG TUDNA SEGÍTENI NEKEM!INGYENES:)EMAIL CÍMEM:nemethnegerika@freemail.hu December 03=szombat 17-20-ig /pedikűr gyak./ December 04=vasárnap 10-16-ig /Műköröm gyak. töltés,javítás/ December 10= szombat= 17-20-ig /pedikűr gyak./ Köszönöm előre is:)
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok! Szívesen lennék köröm modell. Budapesti vagyok, hétköznap szerdán és csütörtökön egész nap ráérek.
Sziasztok! Műkörömre, manikűrre és pedikűrre keresek modelleket. Teljesen ingyenes, tanfolyami teremben hétfőre és csütörtöki napokra. Sok türelmet kérek cserébe. Ha érdekel, írj: mtimike30@gmail.com
Siasztok:-) Szívesen lennék valaki gyakorló vagy bemutató modellje. Szentendre és környékén Szilvi
Sziasztok, modellt keresek hétvégenként. Tanuló vagyok, de óvatos és kedves :) Ha volna kedved eljönni, akkor kérlek jelentkezz a mukormosszilvi@yahoo.com címen. A suli az oktogon és a nyugati között van, és teljesen ingyenes.
Sziasztok! Diplomás manikűrös-műkörmösként keresem vendégeim, akik hozzásegítenek a szakma teljes begyakorlásához! Anyagárat kérek csak! Jelentkezni és érdeklődni lehet: 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Szia. Én szívesen jelentkeznék :)
Szia! Kérhetek egy e-mail címet és akkor megbeszélnék az időpontot! Köszi!
SZIASZTOK! JOVO HETRE KERESEK MODELLT. KOROMAGY HOSSZABBITAS,ZSELE ES-VAGY PORCELAN TECH. PENZT NEM KEREK,CSAK GYAKOROLNI-TANULNI SZERETNEK! ERD: laurafre@freemail.hu