2025. január 9. - Marcell, Juliánusz napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! :)) Szívesen lennék körömmodell Százhalombatta-Érd-Pest környékén. Többször jelentem már meg mint segítség, de sajnos tanfolyamokon való részvételt nem vállalok, saját tapasztalataim miatt. :(( Ha valakinek szüksége van rám: beluka@citromail.hu Szép napot! :)
Sziasztok!Szívesen elmenék köröm modellnek budapesten gyakorlásnak.Elérhetőség niki0209@freemail.hu
Sziasztok! November 10.re(csütörtökre)keresek modellt hegyes köröm,díszítés továbbképzésre a Xv.kerületben 12-16óráig. Érdeklődni: szorpike78@gmail.com
Sziasztok! Zselés műköröm gyakorlásához keresek modelleket Budapesten. Anyagárat kérek, meg türelmet:) soulsistah@freemail.hu Szép napot!
Körömágy-hosszabbítás gyakorlására keresem vendégeimet Székesfehérváron. Anyagárat kérek. Elérhetőség: timar.orsi@freemail.hu
Sziasztok! Diplomás műkörmös manikűrösként keresem vendégköröm Budapesten. Anyagárat kérek. 11. kerületben lakok. Érdeklődni lehet 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok! :) November 14-én szükségem lenne egy modellre 11 - 16 óráig , Porcelán Technikai Amennyiben érdekel, írj képzésre. Budapest - József krt. 44. - Elite körmös Akadémia macandcic84@gmail.com
Sziasztok Modelleket kersek akiken gyakorolhatnám a műkörmözést. Csak anyagárat kérek. Székesfehérváriakat keresek.Elérhetőség:nemethgabriella8@freemail.hu
Budapesten köröm modellnek gyakorláshoz elmennék. Írj renata.timar@gmail.com
Sziasztok! :) November 14-én szükségem lenne egy modellre 11 - 16 óráig , Porcelán Technikai Amennyiben érdekel, írj képzésre. Budapest - József krt. 44. - Elite körmös Akadémia macandcic84@gmail.com