2025. január 9. - Marcell, Juliánusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Tóth Judit - Válaszolok
2011.11.02 - 17:00
Tóth Judit - vendég

Sziasztok! Modellt keresek Debrecenben vagy környékéről hétvégi Diamond nails-es tanfolyam keretén belüli építéshez,hétvégi ráéréssel.Ha érdekel írj: jucdit@totalcar.hu Köszi Judit :)

2011.11.02 - 13:47
Diószegi Krisztina

Sziasztok! Műkörmös-pedikűrösként végeztem szeptemberben a Crystal Nails-Elite Cosmetixnél. Modelleket keresek, akik segítségemre lennének a gyakorlásban. Anyagárat kérnék, a XVI.kerületben lakom.Érdeklődni, a 06-30-421-90-11 számon, vagy a gabibabi@freemail.hu e-mail címen lehet. Köszönöm!

2011.11.02 - 10:06
 G. Erika
Válasz Móni - 2011. november 1., kedd 18:16 üzenetére

Szia! Bocsi, nem jutottam be, mert ügyesen beleléptem egy rozsdás szögbe és a sürgősségin töltöttem a délutánt és az estét :-) Pedig jobb lett volna nálatok, az oktatáson..... .-)

Na szegény!!sajnálom és jobbulást kívánok!!:)Szia Era

2011.11.01 - 18:16
Móni
Válasz G. Erika - 2011. október 28., péntek 12:32 üzenetére

Szia Móni!! Eddig volt modellem,csak most a hosszú 7végén gondolom elutaznak sokan amit persze megértek!Meg aki eredetileg jött volna hozzám, annak sikerült( minden beképzeltség nélkül írom),csinálnom elsőre francia porcelán körmöt:)köszi!!mindenképp megoldom:)de már azóta vasárnapra kell sajnos műkörömre modell Okt. 30-ra:(így akkor nem is jöhetnél!de ari vagy !!köszi!

Szia! Bocsi, nem jutottam be, mert ügyesen beleléptem egy rozsdás szögbe és a sürgősségin töltöttem a délutánt és az estét :-) Pedig jobb lett volna nálatok, az oktatáson..... .-)

Brukner Erika - Válaszolok
2011.11.01 - 11:50
Brukner Erika - vendég

Sziasztok, műköröm tanfolyamra KÖRMÖS MODELLEKET keresek Dunaharasztiba!!! Minden korosztaly jelentkezését varom, feltétel, hogy ép és egészséges legyen a kezed, bőröd(TELJESEN INGYENES, NE HAGYD KI)! Hétköznap altalaban kedden du . 16-kb.20-ig szombaton 9-kb.13-ig. Ha érdekel, minnél előbb jelentkezz az alabbi elérhetőségeken mert kb. csak 12 embernek lesz hely! Érd:0620/381-77-49 vagy eri.peti@citromail.hu-n.

Anett - Válaszolok
2011.10.31 - 12:47
Anett - vendég

Sziasztok!Győrben köröm modell lennék! Már vagy 4x voltam köröm modell, utoljára 2011.02.02-án! Türelmes vagyok!Elérhetőségem:d.anett89@index.hu

Jónás Gézáné  Ancsa

sziasztok az uncsi tesom szivesen lenne köröm modell anyag árban is pesten email cim jonas.gezane@vipmail.hu

Radics Fanni - Válaszolok
2011.10.29 - 19:36
Radics Fanni - vendég
Válasz Homolya Kriszti - 2011. október 23., vasárnap 07:35 üzenetére

Sziasztok, modelleket keresek gyakorláshoz, anyagárért. Írj ide: homolyakrisztina@gmail.com

Szia én szivesen lennék műköröm modell ha van időpont akkor mennék :)

Gyöngyösi Szabina - Válaszolok
2011.10.28 - 13:28
Gyöngyösi Szabina - vendég

Sziasztok. Szívesen Lennék műköröm modell,inkább hétvégenként de most szünetben bármelyik nap. Budapesten lakok. E-mail: szabina.gy@citromail.hu Ha szükség lenne még több modellre tudok szerezni:)

2011.10.28 - 12:32
 G. Erika
Válasz Móni - 2011. október 28., péntek 09:03 üzenetére

Nem merem 100%-ra ígérni, de be kellene ugranom Erikához, igyekszem odaérni és ha nem lesz modelled, akkor azt is megoldjuk. De miért nem csalsz át a manikűróráról egy bátor jelentkezőt? Mi azt csináltuk :-)

Szia Móni!! Eddig volt modellem,csak most a hosszú 7végén gondolom elutaznak sokan amit persze megértek!Meg aki eredetileg jött volna hozzám, annak sikerült( minden beképzeltség nélkül írom),csinálnom elsőre francia porcelán körmöt:)köszi!!mindenképp megoldom:)de már azóta vasárnapra kell sajnos műkörömre modell Okt. 30-ra:(így akkor nem is jöhetnél!de ari vagy !!köszi!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár