2025. január 9. - Marcell, Juliánusz napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
890 ,-Ft
150 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modellt keresek anyagárért. Pesten dolgozok a XIII.Kerületben. 06-70-429-1531 Jelezd,hogy modell vagy. Köszi
Sziasztok, modelleket keresek gyakorláshoz, anyagárért. Írj ide: homolyakrisztina@gmail.com
Egyelőre megvannak a modelljeim, köszönöm a jelentkezéseket :)
Sziasztok! Diplomás műkörmös manikűrösként keresem vendégköröm Budapesten. Anyagárat kérek. 11. kerületben lakok. Érdeklődni lehet 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok! Modellekket keresek kézápolás, műköröm építés tanfolyamhoz! Nyugati pályaudvartól nem messze, november-december-január hónapokra! Teljesen ingyen, profi oktatók felügyelete mellett! Legközelebbi alkalom november 2, előkészítés, tip felragasztás lenne, 1 kézen, óra után leszednénk, nem látszódna! Várom a jelentkezőket: nagicom91@gmail.com
sziasztok szivesen lennék müköröm modell pesten email cimem :jonas.gezane@vipmail.hu tel: 06306199574 üdv ancsa ui: anyag árért is jó
Szia! engem érdekellne, de merre felé lenne?
Szia! Érden lenne.
Sziasztok! 2011.Október 28-ra szeretnék egy modellt keresni zselés műkörömépítésre. Hívj ha érdekel.Ingyenes.
Szia! engem érdekellne, de merre felé lenne?
Sziasztok, modelleket keresek gyakorláshoz, anyagárért. Írj ide: homolyakrisztina@gmail.com
Modell lennék jelenleg is van műkörmöm. Csak Budapesten. Kérlek emailre írj gunaydin3@freemail.hu
Sziasztok.Hogy tudok a munkámról képet feltölteni?Egyszerűen nem találom:-(....vagy csa vaksi vagyok:-)