2025. január 9. - Marcell, Juliánusz napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Én szívesen lennék műköröm modell, hétköznapokon inkább kora délelőtti órákban érek rá (9től-12ig), vagy előzetes egyeztetéssel heti egy alkalommal délután, hétvégén egész nap. Ha érdekel valakit: liptaisz@gmail.com
Mivel most végeztem el a műkörmös iskolát,és novemberben már lesz munkahelyem,ezért szükségem van még sok gyakorlásra.Modellt keresek itthoni gyakorlásra a Xv.kerületben.Bármelyik napra tudsz jönni.Anyagárat kérek(1500ft).Érdeklődni a 30/414-80-07 vagy szorpike78@gmail.com. Üdv: Zsu
Szia! Írtam nekem egy emailt, kérlek olvasd el! :) Előre is köszönöm! Szép napot!
Mivel most végeztem el a műkörmös iskolát,és novemberben már lesz munkahelyem,ezért szükségem van még sok gyakorlásra.Modellt keresek itthoni gyakorlásra a Xv.kerületben.Bármelyik napra tudsz jönni.Anyagárat kérek(1500ft).Érdeklődni a 30/414-80-07 vagy szorpike78@gmail.com. Üdv: Zsu
Sziasztok! 2011.Október 28-ra szeretnék egy modellt keresni zselés műkörömépítésre. Hívj ha érdekel.Ingyenes.
Sziasztok. Baranyában, főként Mohács vagy Siklós környékén dolgozó manikűrösnél szívesen lennék versenymodell. Sok körmösnél megfordultam már, eddig mindenki dicsérte a szép, hosszú körmömet, körömágyamat. Ha valakinek szüksége lenne rám, kérem írjon erre a címre: ilda922@freemail.hu Köszönöm: Ildikó
Sziasztok.Manikűr modellt keresek a pénteki gyakorlatra(2011.10.21).Ha érdekel kérlek irj e-mailt:krisztina.morvay@gmail.com cimre. Köszönöm:Krisztina
Sziasztok! Diplomás műkörmös manikűrösként keresem vendégköröm Budapesten. Anyagárat kérek. 11. kerületben lakok. Érdeklődni lehet 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok! Végzett műkörömépítő keresi leendő vendégeit Székesfehérváron. Anyagárat kérek. Elérhetőség: orsikorom23@gmail.com
Sziasztok! Csongrád megyében szivesen vállalkozom műköröm modellnek. Ha valakit érdekel írjon a: niszky@gmail.com-ra
Sziasztok! Műkörömépítő tanfolyamra keresnék modelleket Debrecenbe. Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: kapuszsanett@citromail.hu