2025. január 8. - Gyöngyvér, Szeverinusz, Szörény napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Itthoni gyakorláshoz keresek modelleket zselés és porcelán körmök készitéséhez.Csak anyagárat kérek.Ha érdekel irj,elérhetöségem: devilishbaby@freemail.hu várom jelentkezésed:))
Sziasztok! Én szívesen lennék műköröm modell.Ha érdekel írj a nemethtundeagnes@gmail.com-ra.
Sziasztok! Műköröm tanfolyamra várjuk modellek jelentkezését profi oktatók felügyelete mellett. Október-november-december-január hónapokra Budapest belvárosába. Érdeklődni: koumbala@mailbox.hu címen
Sziasztok! Én szivesen lennék műköröm modell. ha érdekel írj a niiszky@gmail.com-ra
Szia Nikolett! Írtam,de visszadobta a levelező. Ha érdekel modellkedés Bp-en szerdai napokon, kérlek írj: koumbala@mailbox.hu Üdv: Orsi
Sziasztok! SOPRONBAN kéz- és lábápoló, műkörmös tanulóként modelleket keresek!! Írj: helga.reinmann@gmail.com vagy hívj: 06 20 483 1314 , hogy pontosítsuk a részleteket.
Sziasztok! Körömágy hosszabításhoz, díszítésekhez és porcelán technikák begyakorlásához keresek modelleket! Érdeklődni: copperfield@freemail.hu , 06/30-552-3738.
Sziasztok! Én szivesen lennék műköröm modell. ha érdekel írj a niiszky@gmail.com-ra
Sziasztok! Diplomás műkörmös manikűrösként keresem vendégköröm. Anyagárat kérek. Műköröm 1500ft-tól, manikűr 700ft-tól! 11. kerületben lakok. Érdeklődni lehet 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok, műköröm tanfolyamra KÖRMÖS MODELLEKET keresek Dunaharasztiba!!! Minden korosztaly jelentkezését varom, feltétel, hogy ép és egészséges legyen a kezed, bőröd(TELJESEN INGYENES, NE HAGYD KI)! Hétköznap altalaban kedden du . 16-kb.20-ig szombaton 9-kb.13-ig. Ha érdekel, minnél előbb jelentkezz az alabbi elérhetőségeken mert kb. csak 12 embernek lesz hely! Érd:0620/381-77-49 vagy eri.peti@citromail.hu-n.
Sziasztok! Modelleket keresek kocka és stiletto körmök gyakorlásához,budapesten belül.Csak anyagárat kérek. Ha érdekel akkor irj: icusnails@indamail.hu vagy hívj: 06 70 276 84 74 és megbeszéljük a részleteket