2025. január 8. - Gyöngyvér, Szeverinusz, Szörény napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Diplomás műkörmös manikűrösként keresem vendégköröm. Anyagárat kérek. Műköröm 1500ft-tól, manikűr 700ft-tól! 11. kerületben lakok. Érdeklődni lehet 70/6766953 vagy raffaiagi@gmail.com. Szép napot!
Sziasztok! Olyan fiatalok jelentkezését várom Nyergesújfalu-Lábatlan térségéből, akik trendi műkörmöt szeretnének féláron. Légy a referenciám, cserébe elkészítem a műkörmödet anyagárban! Érd: 70/621-4069 vagy koromhaz.orsi@gmail.com
Sziasztok! Kecskeméten műköröm modellkedést vállalok! Elérhetőségem: darkboszi@freemail.hu
Huhh,elbizonytalanitottál már meg! :)) Vannak elképzelések az épitettel kapcsolatban? Hossz,forma, szin..bármi?
Sajnos nekünk most a vizsgára kell gyakorolnunk vagy az épített vagy a tipes technikát.De ha elküldöd az elérhetőségedet, akkor a vizsga után nagyon szívesen megcsinálom a körmödet olyanra, amilyet szeretnél, mert volt bátorságod jelentkezni hozzám :-)
Ha nem szeretnék mükörmöt ,cska pl saját körmöt erősiteni zselével vagy egyebet,Nektek az is megfelel? : 1-ig érek rá,de 11-re tudnék már menni.Hm? :)
Mikorra és mire gondoltál? :)
csütörtök 11-16 között jó lenne neked? Szabadon választhatsz, mit szeretnél, mert ez a vizsga előtti utolsó gyakorló óránk. :-)
Akkor én viszont szeretettel várlak, ha van kedved jönni. :-)
Mikorra és mire gondoltál? :)
írtam Zitának is,Áginak is...de nem kaptam választ...
Akkor én viszont szeretettel várlak, ha van kedved jönni. :-)
Zita is Budapestre keres modellt :-)
írtam Zitának is,Áginak is...de nem kaptam választ...