2025. január 7. - Attila, Ramóna, Rajmund, Bálint napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Úgy látom rossz helyre kattintottam..szóval hol keresel modellt? Én Budapesten élek.
Zita is Budapestre keres modellt :-)
Sziasztok! Csütörtökre keresnék modellt 11-től 16-ig Budapestre, a József körúti CN suliba, egy utolsó, OKJ-s vizsga előtti gyakorlásra. Ketten csinálnánk meg 1-1 kezedet, hogy ne kelljen fél kézzel hazamenned. Ha valakinek van kedve jönni, szeretettel várom.
Hol keresel modellt?(:
Úgy látom rossz helyre kattintottam..szóval hol keresel modellt? Én Budapesten élek.
Hol keresel modellt?(:
Szia, Budapesten élek. Az előttem szólóhoz hasonló a kérdésem.:)
SZIASZTOK! MODELLEKET KERESEK GYAKORLASHOZ! MOST FOGOK VEGEZNI A SULIBAN,DE SZERETNEK MEG SOKAT GYAKOROLNI VIZSGA ELOTT ES UTANA IS. FRANCIA- ZSELE ES PORCELAN,KOCKA KORMOK. Erd: laurafre@freemail.hu
Hol keresel modellt?(:
Sziasztok. Debrecenben és környékén műköröm modelkedést válalok!(:
Sziasztok! OKJ bizonyítvánnyal rendelkező (Crystal Nails-es) műkörmös és manikűrös keresi újdonsült vendégeit, Budapesten. Egyenlőre még csak anyagárat számítok fel! Férfiakat is szívesen elvállalok! Érdeklődni: 06/30-552-3738, copperfield@freemail.hu Sevecsek Noémi
SZIASZTOK! MODELLEKET KERESEK GYAKORLASHOZ! MOST FOGOK VEGEZNI A SULIBAN,DE SZERETNEK MEG SOKAT GYAKOROLNI VIZSGA ELOTT ES UTANA IS. FRANCIA- ZSELE ES PORCELAN,KOCKA KORMOK. Erd: laurafre@freemail.hu
Sziasztok! Olyan fiatalok jelentkezését várom Nyergesújfalu-Lábatlan térségéből, akik trendi műkörmöt szeretnének féláron. Légy a referenciám, cserébe elkészítem a műkörmödet anyagárban! Érd: 70/621-4069 vagy koromhaz.orsi@gmail.com
Sziasztok! Modelleket keresek zselés körmökhöz (kocka, stiletto), Budapestre. Anyagárat kérek. Érd. mukorom.andi@gmail.com