2025. január 7. - Attila, Ramóna, Rajmund, Bálint napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! OKJ bizonyítvánnyal rendelkező (Crystal Nails-es) műkörmös és manikűrös keresi újdonsült vendégeit, Budapesten. Egyenlőre még csak anyagárat számítok fel! Férfiakat is szívesen elvállalok! Érdeklődni: 06/30-552-3738, copperfield@freemail.hu Sevecsek Noémi
sziasztok budapesten vállalok müköröm modell kedést ha modelt keresel hivj vagy irj üdv ancsa tel:06306199574
Kedves Ancsa! Megtudnád adni az email címedet?
Sziasztok! Kezdő műkörmös vagyok, modelleket keresek, akiken ebben a hónapban (szeptember) gyakorolni tudok, Szadán és környékén (Veresegyház, Gödöllő, Mogyoród, Bp.IV., XIII. ker). INGYEN! judyvirgin@gmail.com
Sziasztok. Extrém formájú műköröm építéséhez keresek modellt szeptember 13.-ra, keddre egy továbbképző tanfolyamhoz. 13 órától kezdődik a tanfolyam és Budaörsön van de pesten a moszkvánál, mammutnál, mom-parknál illetve a szentendrei hév vonalán bárkit fel tudok venni mert kocsival járok szentendréről. Viszont nekem reggel 10-re kell mennem így sajnos 3 órát el kell töltenie valahogy az üzletházban (Trend2) vagy a premier outlet center-ben. :) Írjatok! vicky8707@gmail.com Köszi! Viki
sziasztok budapesten vállalok müköröm modell kedést ha modelt keresel hivj vagy irj üdv ancsa tel:06306199574
Sziasztok! Kezdö mükörmösként várom leendö vendégeimet manikűrre és műkörömépítésre Székesfehérváron. Csak porcelánnal dolgozom. Manikűr 500 Ft, műköröm 2000 Ft. E-mail címem: timar.orsi@freemail.hu
Sziasztok Szívesen lennék modell Budapest és környékén. eniko.szabo90@gmail.com
ui.: mivel Érden lakom, ezért ott is szívesen vállalok köröm modellkedést.
Augusztus már elmúlt, szeptembert írunk. Klaudia erre gondolt :) A dátumot javítsd ki.
te jó ég:-) köszi igazatok van:-)
Sziasztok ti mennyit kértek anyagárért?
Szia! Én nem írtam hogy jövő augusztus:-)?? Aug. 14. 4.ker.Bp.
Augusztus már elmúlt, szeptembert írunk. Klaudia erre gondolt :) A dátumot javítsd ki.