2025. január 6. - Gáspár, Menyhért, Boldizsár napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szolnok megyében modell valakinek? Körmös modell???
Csajok, mennyit kértek anyagárra ????
Sziasztok! Modellt keresek zselés körmök gyakorlásához (kocka, stiletto, orosz mandula, pipe), anyagárat kérek. Valamint porcelánhoz is kellene pár modell, itt a körömért cserébe csak a türelmed kérem, mert ebben "újrakezdő" vagyok. Érd. mukorom.andi@gmail.com
szia.: ) engem lehet, hogy érdekelne. elkérhetem az e-mail címedet esetleg?:)
szia, a mélcímem homolyakrisztina@gmail.com de holnapra már találtam modellt, de máskkor jöhetsz, ha van kedved :)
Sziasztok! Holnapra keresek modellt francia zselés körmökhöz, Budapestre, anyagárért. Ha szeretnél jönni, írj egy üzit :) Köszi
szia.: ) engem lehet, hogy érdekelne. elkérhetem az e-mail címedet esetleg?:)
Sziasztok! Holnapra keresek modellt francia zselés körmökhöz, Budapestre, anyagárért. Ha szeretnél jönni, írj egy üzit :) Köszi
Bocsánat az e-mail címem ha kell!nemethnegerika@freemail.hu Köszi!!a segítségeteket!!
Sziasztok!! Modelleket keresek Crystal Nails OKJ-s gyakorló óráimra!Cím:Bp: József krt. 44.Elvileg az első órára még nem kell modell,ami azt jelenti,hogy Október 1-ére már kell!Teljesen ingyen van.Részleteket írok ha még van kérdés!nagyon köszönöm a segítséget!!Era
Sziasztok Szücsné Betti vagyok Pécsről. Pécsett ha tanfolyamra jársz szívesen lennék modelled, nincs sebem a középső ujj 13mm, ujjaim egyenesek. Ha felkeltettem tetszésed írj, vagy hívj: fekete.bernadett0@gmail.com, 06-20/8019340.
Sziasztok! Szívesen lennék műkörmös modell Tapolcán és környékén. Érdeklődni:o.fanny94@gmail.com