2025. január 3. - Genovéva, Gyöngyvér, Benjámin, Dzsenifer napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Az Elit Körmös Akadémiára járok.Gyakorláshoz modelleket keresek.:-) Budapesten lakom. A képen láttható körmöt porcelánból magamnak készítettem.
Szia Éva! Nagyon szívesen lennék a modelled akár a vizsgádon is. Ha még nem találtál senkit. Elérhetőségem: duddika@freemail.hu vagy írhatsz ide is.
Sziasztok!Augusztus 24re keresek manikür és müköröm modellt vizsgámra ill. otthoni gyakorlásra modellt:) ave19860926@hotmail.com v. 0670 709 3566
szia!! én vállalok modellkedést, ha gondolod csak írd meg hova kéne menni..
Sziasztok!Augusztus 24re keresek manikür és müköröm modellt vizsgámra ill. otthoni gyakorlásra modellt:) ave19860926@hotmail.com v. 0670 709 3566
Sziasztok Betti vagyok Pécsről. Tanfolyamra jársz modell kell én szívesen lennék (középső ujj 13 mm)
Ha érdekel hívj fel 06-20-4144710 :-)Köszi:-)
Az Elit Körmös Akadémiára járok.Gyakorláshoz modelleket keresek.:-) Budapesten lakom. A képen láttható körmöt porcelánból magamnak készítettem.
Ezenkivül gyakorlati vizsgámra keresek modellt agusztus 24én lenne és egy délelötti elfogaltságot jelentene 10-töl kb 13ig.Egyik kezeden manikür a másikon müköröm lenne a vizsga anyaga.Ha valaki ráér és lenne kedve és türelme kérlek irjatok a devilishbaby@freemail.hu email cimre.:-)))))
Sziasztok! Itthoni gyakorláshoz keresek modelleket zselés és porcelán körmök gyakorlására,csak anyagárat kérek:-))))Ha érdekel irj,elérhetöségem:devilishbaby@freemail.hu
Sziasztok!Kézápoláshoz és műkörömépítéshez keresek modelleket Mátészalkára.Kb.aug.15-töl lesznek a gyakorlati oktatások.Ha szívesen lennél modell,írj a betty19812@freemail.hu e-mail címre
Sziasztok..ha valakinek baranya megyében kell modell kéz láb ápoláshoz vagy müköröm épitéshez...bármien extrém dolgot vállalok :) elérhetőségeim 06/30-637-6962...vagy 06/73-354-365...e-mail:monchybaba@freemail.hu :)
Sziasztok Móni vok szigetvárrol ha modellt keresel mükörömépitésre szivesen lennék modell...elérhetőségem: 06/30-637-6962...vagy 06/73-354-365...email:monchybaba@freemail.hu
Sziasztok!Stella vagyok Pusztaszabolcsról (Fejér megye,Velencei-tó).Ha modellt kerestek szívesen leszek modell! irjatok e-mail-ben vagy pedig itt. e-mail:zsapkastella@citromail.hu