2025. január 4. - Titusz, Leona, Angéla napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modell(eke)t keresek hétfőre francia zselés körmökhöz, anyagárért. Ha ráérsz és érdekel a dolog, akkor kérlek küldj egy képet a kezedről (lehetőleg ne homályosat :) ) a homolyakrisztina@gmail.com email címre és küldöm a részleteket :) Köszi Kriszti
Sziasztok Móni vok szigetvárrol ha modellt keresel mükörömépitésre szivesen lennék modell...elérhetőségem: 06/30-637-6962...vagy 06/73-354-365...email:monchybaba@freemail.hu
Sziasztok Betti vagyok Pécsről, ha kéz és lábápoló tanfolyamra jársz szívesen lennék modell. Elérhetőségem: fekete.bernadett0@gmail.com, 06-20/801-9340
Sziasztok! Szívesen lennék műkörmös modell.
Szia. Budapesti vagy és modellkednél még műkörömépítéshez? Én a vizsgámra szeretnék jobban felkészülni, ezért gyakorláshoz keresek még modelleket a hétvégére. Köszi.
Én szívesen lennék körömmodell.Szeretem a kreatív dolgokat
Szia. Olvastam, hogy szívesen lennél modell műkörömépítéshez. Gondolod, hogy ezen a hétvégén ráérnél a vizsgámra való felkészüléshez? Szívesen házhoz megyek. Érdeklődni levélben tudsz: kraffelko@vipmail.hu Köszi.
Sziasztok, műkörömépítő vizsgára gyakorláshoz keresek modelleket a hétvégére, Budapestre. (Zselés és porcelán műköröm is). Szívesen házhoz megyek. Érdeklődni: kraffelko@vipmail e-mailcímen, vagy telefonon, 06-70-237-4826 lehet.
Sziasztok. Műköröm tanfolyamhoz keresek jövő hét szerda- csütörtökre ( kb. 10h- 15h-ig)modellt. A tanfolyam budaörsön van, de meg lehet oldani, hogy együtt menjünk oda. Épített porcelán körmöket fogunk csinálni.Írj v. hívj:30 665 87 83. Köszi: Niky
Sziasztok! Műkörmözéshez keresek modelleket! Kocka francia körmöket csinálok ( vizsgára gyakorolok )! Porcelán és zselés körmöket is csinálok. Anyagárat kérnék ( 1000ft ) és türelmet! 11. kerületben lakok! Akit érdekelne írjon/hívjon! raffaiagi@gmail.com ; 70/6766953 ! Köszike! :)
Sziasztok! Műköröm tanfolyamhoz, modelleket keresek jövő hét kedd-szerda-csütörtök-re reggel 9-10 -től 3-4 ig. A tanfolyam budaörsön van de pesten a moszkvánál, mammutnál, mom-parknál illetve a szentendrei hév vonalán bárkit fel tudok venni mert kocsival járok szentendréről. Épített porcelán körmöket fogunk csinálni. Írjatok! vicky8707@gmail.com Köszi! Viki
Sziasztok! Munkám megfelelő elsajátításához keresek manikűr és műköröm modelleket a 18. kerületben illetve a környező kerületekben. Szívesen házhoz megyek! Érdeklődni: copperfield@freemail.hu Sevecsek Noémi
SZIA NOÉMI ÉN MÁR IRTAM NEKED HOGY LENNÉK MODELL A KÖRMÖZÉSHEZ DE NEM REAGÁLTÁL RÁ MÁR NEM AKTUÁLIS??ÉN A 13.-KERÜLETBE LAKOM..SZIA ANCSA