2024. december 29. - Tamás, Tamara napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok, SZEGEDEN keresek műköröm modellt, hosszabb, díszített crystal nails-es :) körmök készítéséhez, fotózásához! Aki érdeklődik, és tud jönni az írjon kérem az ildi03@yahoo.com e-mail címre! Köszönöm.
Sziasztok! Műköröm/manikűr modelleket keresek József körút 44. alatti képzésbe. Oktatás hétfőtől csütörtökig, de már nem sok szabad időpont van. Akit esetleg érdekelne, itt az email címem: barneysgirlfriend@hotmail.com Írjon nyugodtan, és megírom a szabad időpontokat. Köszönöm szépen! (
Sziasztok! 20.ára szerdára keresek modellt MANIKŰR és PEDIKŰR modulzáró vizsgára! Délelőtt fél10től 13:00-ig lenne maximum! Aki ráér és lenne kedve hozzá a következő elérhetőségen szóljon! Mail cimem: raffaiagi@gmail.com vagy telefonom: 06706766953. Előre is köszike!
Sziasztok szivesen lennék müköröm modell Budapesten akinek nincs modelje nyugottan hivjon irjon :) pussszi várom jelentkezéseteket:)) számom:0630-497/44-66 email cimem:dusika93@freemail.hu
Sziasztok! 20.ára szerdára keresek modellt MANIKŰR és PEDIKŰR modulzáró vizsgára! Délelőtt fél10től 13:00-ig lenne maximum! Aki ráér és lenne kedve hozzá a következő elérhetőségen szóljon! Mail cimem: raffaiagi@gmail.com vagy telefonom: 06706766953. Előre is köszike!
Szücsné Betti vagyok Pécsről, ha valaki tanfolyamra jár és nincs modellje itt vagyok. Elérhetőségem: fekete.bernadett0@gmail.com, vagy 06-20/801-9340. Bármikor szólsz megyek.
Szijasztok.Dropp Barbi vagyok többször is voltam már mükörömmodell nagyon élveztem és nagyon szeretem is ha valakinek szüksége van modellre, én nagyon szívesen jelentkezem:)nagyon szépek a körmök ugyhogy köszönjük hogy megszépítitek a kezeinket:)tel.:06209272180 e-mail:droppszi@freemail.hu
Sziasztok!! Nagyon szeretnék műkörömmodell lenni Budapesten!!kérlek írjatok vagy hívjatok!!! lillebi95@freemail.hu 20/522-91-31 köszönöm!! :)) Hédi
Sziasztok ! Budapesten Szombatonként modellnek műköröm építés lenne. Aki ráér szívesen látom. e-mail:csilla_kovacs@freemail.hu Elöre is köszi aki jelentkezik. Amint tudom írok időben
Sziasztok! Műköröm és manikűr modelleket keresek péntektől vasárnapig munkám megfelelő gyakorlásához, elsajátításához Budapest területén. Természetesen házhoz megyek! Érdeklődni a következő email címen: copperfield@freemail.hu