2024. december 29. - Tamás, Tamara napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia, aktuális még? Esetleg most szombaton is ráérek, ha még nincs meg a modelled.
Sorry rossz számot adtam meg a jó szám 06309775844
Szia, aktuális még? Esetleg most szombaton is ráérek, ha még nincs meg a modelled.
Szia Krisztina ! Igen aktuális még. Kérlek hívj fel 06304775844 és akkor tudunk egyeztetni.
Sziasztok Budapestre Szombatonként modellt keresek műköröm építéshez. Kérem csak emailon jelentkezzenek.
Sziasztok Budapestre Szombatonként modellt keresek műköröm építéshez. Kérem csak emailon jelentkezzenek.
Sziasztok Szücsné Betti vagyok Pécsről, ha valaki jár tanfolyamra és nincs modellre szívesen vállalom, dolgozom de megtudom oldani, de csak Pécs és környékén. elérhetőség: fekete.bernadett0@gmail.com tel: 06-20/801-9340
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Székesfehérvár és Budapest környékén. Szinte bármilyen időpont jó. hevesidaniella@freemail.hu
Sziasztok! mükörömépitéshez keresek modellt bp.józsef körut 44-be.Teljesen ingyenes!!vasárnaponként 11-16ig lenne a gyakorlati órám.Email cimem ahol elérhetö vagyok:devilishbaby@freemail.hu
SZIASZTOK SZÍVESEN LENNÉK MŰKÖRÖM MODELL,DE SZÍVESEN LENNÉK PEDIKŰR MODELL IS AKÁR GYAKOROLHATSZ IS A LÁBAMON ÉS A KÖRMEIMEN IS..TEL:06203474426 ANCSA
szia! holnap ráérsz 07.30 - tól - 13:00 ig? modulzáró vizsgám lesz, Bp - József krt.
SZIASZTOK SZÍVESEN LENNÉK MŰKÖRÖM MODELL,DE SZÍVESEN LENNÉK PEDIKŰR MODELL IS AKÁR GYAKOROLHATSZ IS A LÁBAMON ÉS A KÖRMEIMEN IS..TEL:06203474426 ANCSA
Szia! Én vasárnaponként keresek modellt mükörömépitéshez budapest józsef krt 44-be 11-16ig.Teljesen ingyenes és ketten dolgoznánk a kezeden igy mindkét kezed szép lenne:-)))Ha érdekelne szeretettel várunk bármeik vasárnap amikor neked jó lenne:-)))