2024. december 28. - Kamilla, Apor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Szívesen lennék műköröm modell,Budapesten! :) E-mail: roxietronic@yahoo.de
Szia! Én vasárnapra keresek müköröm épitéshez modellt a józsef körúti suliba 11-16 óráig.Ha esetleg ráérnél és van türelmed és idöd kérlek jelezz felém email:devilishbaby@freemail.hu.:-))))
Sziasztok! Budapesten szívesen lennék modell akármikor. e-mail: annevandeerwoodsen@gmail.com
Szia! Én a crystal nails-hez járok suliba és modellt keresek hétvégére vasárnapra müköröm épitéshez.11-16 óráig lennénk a suliba ha esetleg ráérsz és van idöd türelmed és kedved kérlek jelezz felém email:devilishbaby@freemail.hu.:-))))
Sziasztok! Stiletto és pipe körmök gyakorlására keresek modelleket Budapest XX. kerületében. Csak anyagárat kérek. Érdeklődni: riban.noemi@gmail.com vagy telefonon: 30/62-92-972
Sziasztok!Kecskemét és környékéről modellt keresek,porcelán épített körmök gyakorlásához,csak anyagárat kérek. Érdeklődni itt priviben vagy az an_i@freemail.hu e-mail cimen!
Sziasztok! Budapesten szívesen lennék modell akármikor. e-mail: annevandeerwoodsen@gmail.com
nem vagyok itt fen túl gyakrn, ezért aki úgy gondolja hogy asegítségére lehetek, az kérem hívjon, vagy csörgessen meg. Üdv:)
Sziasztok! Budapesten Szívesen lennék modell, akár most szombati napon! ápolt hosszúkás körmeim vannak, és jelenleg nincs fenn körmöm. 06304392208 Timi
Sziasztok! Szombatra keresek vizsgára modellt Debrecenben. Elérhetőség: marta.fekete1@gmail.com vagy 70/209-1170.
Sziasztok!Szívesen lennék műköröm modell,Budapesten! :) E-mail: roxietronic@yahoo.de
Sziasztok Betti vagyok Pécsről. Körömmodellkedést vállalok, ha jár valaki tanfolyamra és nincs modellje. írj vagy hívj a 20-801-9340 számon.