2024. december 28. - Kamilla, Apor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok.Holnapra péntek 17.-re keresek sűrgősen modellt,műkörömépítéshez.(11-16-ig)VIII.József krt.Érdeklődni a szorpike78@gmail.com
Sziasztok!Szívesen vállalok modellkedést Budapest 17 kerület és környéke területén.Tel:0630 477 75 36
Sziasztok! Műköröm otthoni gyakorlásához keresek modelleket Budapest XX. kerületében. Anyagárat kérek és türelmet. Tel.: 30/62-92-972
gdorcsi15@gmail.com Itt tudunk egyeztetni:)
Keszthelyen és környékén szívesen lennék műköröm-modell! Egyeztetés e-mailben Köszönöm
Kedves modellkedni vágyók! Szerdai(15.-e) műkörmös nagy vizsgámra modellt keresek. Bp.-en Blaha környéke, délután fél 2.Bármilyen korosztályból szívesen fogadok modellt.Természetesen ingyenes. enrea@citromail.hu
Sziasztok!!!Modelleket keresek június 11-ére 17-20-ig manikűr és pedikűrre. Jelentkezni ave19860926@hotmail.com.Ingyenes!!!
szia Betti vagyok Pécsről modelleket keresel, merre? város?
Sziasztok!!!Modelleket keresek június 11-ére 17-20-ig manikűr és pedikűrre. Jelentkezni ave19860926@hotmail.com.Ingyenes!!!
Sziasztok! Modellem keresem szombaton 17-20oráig a Budapest József krt 44 szám alatti elite körmösakadémia manikür gyakorlati órájára.Ha van időd és türelmed várom jelentkezésed:-))email:devilishbaby@freemail.hu ide irhattok!
Sziasztok! Kecskeméten keresek OKJ-s tanfolyam gyakorlati részéhez műköröm, manikűr, pedikűr modelleket! Április 30tól, kedd és szombat délutáni elfoglaltsággal. Ha érdekel, kérlek írj: deser@t-online.hu címre, vagy hívj: 30/537-0538 telefonszámon! Köszi! Anna
Szia engem érdekelne!!! Én Kecskeméttől nem messze lakom!!! Ha gondolod benne vagyok!! Mennyit kérsz érte???