2024. december 28. - Kamilla, Apor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!!! Én 19 éves vagyok!! Műköröm modellkedést vállalok!! szoke_tunde@hotmai.com címen érd! Előre is köszönöm! :)
Sziasztok!Műköröm modellkedést vállalok Dunakeszin.Érd:202792200 vagy a vargabela70@gmail.com
Szisztok! Műküröm modellkedést vállalok Gödöllő és környékén, illetve Kóka, Sülysáp, Nagykáta körzetében. érd: zsofianna.laczko@gmail.com
Szia Melinda, olvastam, hogy szombat késő délutánra-kora estére keresel modellt a gyakorlati óráidra. Szeretnék érdeklődni, hogy találtál már valakit, vagy még keresel. Akár holnap is ráérek, ha még nincs senki. :) Üdv, Krisztina
Kedves Kriszta! A múltkori hétvégére már volt modellem aki jött de a mostani szombatra még nincs.Ha esetleg neked a mostani hétvége is jó lenne akkor kérlek irj a devilishbaby@freemail.hu email-cimre és megbeszéljük.Várom válaszod:-)))
Sziasztok Betti vagyok Pécsről. Körömmodellkedést vállalok, ha jár valaki tanfolyamra és nincs modellje. írj vagy hívj a 20-801-9340 számon.
Sziasztok!Modellt keresek műköröm gyakorláshoz,mivel közeleg a vizsga,így nem elég a heti egy nap az iskolában,ezért a saját otthonomba is fogadok modellt ami a Xv.kerületben van,szerda és péntek kivételével bármelyik nap jó:-).gyere bátran,itt legalább nincs feszültség.További info szorpike78@gmail.com
Sziasztok! Modellt keresek szerdai záróvizsgámhoz(06.08.) műkörömépítéshez. Légyszíves írjatok minél hamarabb, hogy ne izguljak azon, kit viszek. A vizsga Pécsen lesz, útiköltséget állom, ha kell. Hívjatok, vagy írjatok itt vagy emailen: 06/70-631-5014; beaegri@gmail.com Kösziiii!!!
Sziasztok! Modellt keresek hétvégén szombatra délután 17-20ig manikűr gyakorlathoz Budapest József krt.Ingyenes!!Ha van kedved és időd no meg türelmed akkor várom jelentkezésed:-))Email cimem:devilishbaby@freemail.hu!
Szia Melinda, olvastam, hogy szombat késő délutánra-kora estére keresel modellt a gyakorlati óráidra. Szeretnék érdeklődni, hogy találtál már valakit, vagy még keresel. Akár holnap is ráérek, ha még nincs senki. :) Üdv, Krisztina
Szia, olvastam, hogy szombat késő délutánra-kora estére keresel modellt a gyakorlati óráidra. Szeretnék érdeklődni, hogy találtál már valakit, vagy még keresel. Akár holnap is ráérek, ha még nincs senki. :) Üdv, Krisztina
Június 07-re 8-órától OKJ vizsgához keresek megbízható, türeles szép körmű modellt, ha tudnál jönni kérlek küldj képet a kezedről. aniko@bauko.hu-ra. Köszi, Anikó