2024. december 27. - János, Teodor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Modellt keresek május 21-i modulzáró vizsgához manikűr-pedikűr-műkörömre akár ketten is jöhettek. aniko@bauko.hu Írj SOS.!!!
Sziasztok! Május 20-án 3 órától épített zseléhez keresek modellt Nagykanizsára. Június 4-én 8 órától pedikűrhöz, 9-én 12 órától pedikűr vizsgához is. zsinina@indamail.hu
Sziasztok! Hétköznap Nagykanizsa-Zalakaros vonalon, hétvégente Szombathely-Kőszeg vonalon műköröm modellkedést vállalok. Ha érdekel írj: dorkanemeth@gmail.com
Sziasztok! Szívesen vállalok műköröm építéshez modellkedést... Budapesten, illetve Tatabánya környékén:) akit érdekel nyugodtan írjon! pattika91@hotmail.com
Sziasztok, műköröm építéshez, pedikűrhöz modellkedést vállalok Budapesten. Ha érdekel, írjatok bizalommal: thalya@freemail.hu
Sziasztok! Műköröm otthoni gyakorlásához keresek modelleket Budapest XX. kerületében. Szinte bármilyen időpont megfelel. Noémi Tel.:30/6292-972 e-mail: riban.noemi@gmail.com
Sziasztok! Kezdő körmösként zselés díszítések gyakorláshoz keresek modellt 2000 Ft-os anyagárért. Házhoz megyek!(Budapest) kriszti1214@citromail.hu Köszi
Sziasztok! Budapesten szombatonként illetve vasárnaponként modelleket keresek!!! ave19860926@hotmail.com-on lehet jelentkezni!!!
Sziasztok! Szívesen vállalok Szegeden modellkedést. Ha érdekel valakit akkor írjon e-mail-t. Címem: monikadiana89@freemail.hu
Sziasztok! Most szombaton (05.14.) tudok műköröm modellkedést vállalni Budapesten! Már voltam többször is modell! Ha valakinek szüksége lenne rám, akkor a darkboszi@freemail.hu-ra írjon! Köszönöm!