2024. december 26. - István napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Keresem TERMÉSZETES KÖRMŰ modellemet 2011. május 17.-ére (kedd), reggel 9-től délután 16-ig tartó manikűrtechnikák gyakorlásához Budapesten. Érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségek valamelyikén: mesteredina@freemail.hu; 0630/929-7965
Sziasztok!Modellt keresek gyakorlati órákra szombatonként.Budapesten a 13 ker.be.Ha érdekel,írj mohos.andi@citromail.hu
Sziasztok! Modellt keresek gyakorlati órákra szombatonként 17-20ig,vasárnaponként 11-16ig.Ingyenes!!:-))Irj ha érdekel:devilishbaby@freemail.hu.
Szia Melinda írni szerettem volna az emailodra de nem érvényes a címed a rendszer szerint!Érdekelne a modellkedés ha még aktuális!!Válaszod előre is köszi!Szia Eszter
Sziasztok!!Szívesen vállalok modellkedést Dunaföldvár s környékén!!email címem:eszter0705@freemail.hu
Sziasztok! Modellt keresek gyakorlati órákra szombatonként 17-20ig,vasárnaponként 11-16ig.Ingyenes!!:-))Irj ha érdekel:devilishbaby@freemail.hu.
Sziasztok! Modellt keresek gyakorláshoz, Budapesten (szerdán 10-13ig, pénteken 10-kb16ig), ill. otthoni gyakorláshoz, Budakeszin. Ha érdekel, hívj bátran: 30-215-8409 vagy küldj e-mailt: kis.jusztina@freemail.hu
Sziasztok Betti vagyok Pécsről. Nagyon szívesen vállalok modellkedést ha valaki most jár tanfolyamra Pécsen. Mobilis vagyok hétköznap délután, hétvégén pedig teljesen ráérek. Napközbe is ha kell megyek csak szóljatok. Több helyen is voltam már körömmodell. Dombóváron és Pécsett. De most Pécsett lakom. Írj email-t, vagy hívj a 06-20/801-9340-es számon
Sziasztok!Modellt keresek műköröm gyakorlati órákra,Budapesten a VIII.kerületben szombatonként.Természetesen ingyen csinálom.Ha érdekel,írj a: szorpike78@gmail.com. Üdv:Zsu
Másik email címre irjatok köszi: eccter@citromauil.hu.
eccter@citromail.hu :)
Sziasztok, modellt keresek budapest 22.kerületben, sima francia körömhöz,anyagárat kérek csak.Érdeklödni lehet:sarkozieszter@hotmail.com
Másik email címre irjatok köszi: eccter@citromauil.hu.