2024. december 26. - István napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok,szivesen lennek,modell.hétvégente ráérnékIgaz Hajdúszuváton lakom.ORSI
Sziasztok! Május 4-től szükségem lenne modellekre, szerda(10 - 13) és pénteki(11-16) napokon:)Ha van szabadidőd és érdekel, akkor mindenképpen írj:)
Sziasztok! Modelleket keresek május 14-től a gyakorlati órákra.Szombatonként du 17-től este 20-ig, vasárnaponként délelött 11-től du 16-ig.Várom vállalkozó szellemű,türelmes lányok jelentkezését,akik elfogadják hogy az éppen leadott tananyagot fogom gyakorolni a kezén. email cimem:devilishbaby@freemail.hu
Sziasztok! Frissen végzett okleveles műkörmösként keresek gyakorlásra modelleket Budapesten és Bátonyterenyén. Ha érdekel írj bátran a flicka@citromail.hu címre.
Sziasztok! Kecskeméten keresek OKJ-s tanfolyam gyakorlati részéhez műköröm, manikűr, pedikűr modelleket! Április 30tól, kedd és szombat délutáni elfoglaltsággal. Ha érdekel, kérlek írj: deser@t-online.hu címre, vagy hívj: 30/537-0538 telefonszámon! Köszi! Anna
Április 29-én de 10 órára modellt keresek műkörömépítéshez. Elérhetőségem:t.m.bodor@mail.com, tel:06-30-7051477.
Ellnézést mindenkitől aki írt nekem de nem tudok menni modellnekmert az ujjamal baleset történt.
Sziasztok! Péntek du. 3-tól és szombat reggel 8-tól modelleket keresek, folyamatosan a tanfolyamomhoz. Ha érdekel írj: zsinina@indamail.hu Előre is köszi!!
Naqykanizsára.
Sziasztok! Péntek du. 3-tól és szombat reggel 8-tól modelleket keresek, folyamatosan a tanfolyamomhoz. Ha érdekel írj: zsinina@indamail.hu Előre is köszi!!
sziasztok! szívesen lennék műköröm modell, akár extrém körmökre is.. Igaz rágom a körmöm, de meg tudom növeszteni akár:) voltam már sokszor modell sose okozott problémát, hogy rágtam a körmöm! Akit fel szeretné venni a kapcsolatot velem az írjon! podruzsikbettina@freemail.hu Üdv!