2024. december 26. - István napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Műkörömépítéshez modellt keresek! elérhetőségem:t.m.bodor@gmail.com.
Én írtam neked e-mailt... Deh nem biztos, hogy megakptad, engem és a barátnőmet érdekelne a dolog... Bp-en csinálod? És mennyiért? Meg adom az e-mail cimem és írj nekem ha esetleg nem kaptad meg a levelemet! podruzsikbettina@freemail.hu Üdv betty
Bodor Tünde.. Én írtam neked e-mailt... Deh nem biztos, hogy megakptad, engem és a barátnőmet érdekelne a dolog... Bp-en csinálod? És mennyiért?:) Üdd Betty
Sziasztok! Műkörömépítéshez modellt keresek! elérhetőségem:t.m.bodor@gmail.com.
Sziasztok Holnap vizsgázom ( fél 2re kéne jönni ) és szükségem lenne egy MEGBÍZHATÓ modellre akinek szép a keze, nem barázdáltak a körmei és nincs begyulladva a körömsánca... aki szeretne jönni az küldjön 1-2 képet a kezeiről ill a körmeiről ... előre is köszönöm...Andi
( Budapesten )
Sziasztok Holnap vizsgázom ( fél 2re kéne jönni ) és szükségem lenne egy MEGBÍZHATÓ modellre akinek szép a keze, nem barázdáltak a körmei és nincs begyulladva a körömsánca... aki szeretne jönni az küldjön 1-2 képet a kezeiről ill a körmeiről ... előre is köszönöm...Andi
Sziasztok Betti vagyok Pécsről. Nagyon szívesen vállalok modellkedést ha valaki most jár tanfolyamra Pécsen. Mobilis vagyok hétköznap délután, hétvégén pedig teljesen ráérek. Napközbe is ha kell megyek csak szóljatok. Több helyen is voltam már körömmodell. Dombóváron és Pécsett. De most Pécsett lakom. Írj email-t, vagy hívj a 06-20/801-9340-es számon
Hétvégén vállalok műköröm modellkedést.Voltam már modell több alkalommal is. Elérhetőségem:cintia2005@freemail.hu
szia. én szivesen jelentkeznék modellnek. ha kérhetem és szeretnéd értesíts mindenről a hmarcella@citromail.hu e-mail címemen. és utánnam indent egyeztetünk. köszönöm :)))
Szia Nekem jó a hétvége vagyis csak az jó.Voltam már több alkalommal modell.Ha szükséged van rám akkor írj a cintia2005@freemail.hu címre.Üdv.:Éva
Szia Sajnos nekem csak a hétvége jó mert a férjem csak akkor van itthon és a gyerekekkel itthon kell,hogy legyen.Ha hétvégi időpontod is van akkor nagyon szívesen.Éva
Szia Szívesen vállalom ha még aktuális.
Szia. Szeretnék érdeklődni, hogy vállalnád -e szerda vagy pénteki napokon a modellkedést májusban.? Előre is köszi. Schlegl Ottilia