2024. december 26. - István napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
890 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szívesen lennék köröm modell.Volt már műkörmöm és voltam már modell is.Hétköznap 9-15 óráig vagy hétvégeken.
Sziasztok. Májusra szükségem lenne modellekre a gyakorlati órákra szerda és pénteki napokon az elite műkörmösakadémián Bp. József krt. Ha van időd és kedved, kérlek jelentkezz. schlegl.ottilia@upcmail.hu
Sziasztok! Most április 17-én kezdtem el a mükörmös tanfolyamot a christal nail-nél az elite körmösakadémián.Szükségem lenne majd modellekre a gyakorlati órákra.Ha van kedved és idöd és hétvégente ráérsz akkor irj és megbeszéljük:-))))Mindig szombaton és vasárnap vagyok a suliba.Remélem találok vállalkozó szellemü lányokat akiknek van kedvük és idejük:-)))))
szia. én szivesen jelentkeznék modellnek. ha kérhetem és szeretnéd értesíts mindenről a hmarcella@citromail.hu e-mail címemen. és utánnam indent egyeztetünk. köszönöm :)))
Sziasztok! Most április 17-én kezdtem el a mükörmös tanfolyamot a christal nail-nél az elite körmösakadémián.Szükségem lenne majd modellekre a gyakorlati órákra.Ha van kedved és idöd és hétvégente ráérsz akkor irj és megbeszéljük:-))))Mindig szombaton és vasárnap vagyok a suliba.Remélem találok vállalkozó szellemü lányokat akiknek van kedvük és idejük:-)))))
Sziasztok! Szívesen lennék modell 17. kerülethez lakom közel de utazás megoldható:)Sajnos csak hétvégéken érek rá.:( de akkor bármikor bármeddig:) betty37@freemail.hu
Szia! Én most kezdtem a mükörmös tanfolyamot az elite körmösakadémián a christal nails-nél.És modelleket keresek majd a gyakorlati órákra.Az elsö gyakorlati órám május 21-én lenne de ez még csak egyszerü manikür gyakorlat lesz még nem müköröm.ÉS mindig hétvégente kellene nekem modell.HA esetleg téged érdekel és ráérsz akkor kérlek irj és megbeszéljük:-))
Sziasztok! Egy vállalkozó szellemű modellt keresek Budapesten, április 20 - ra (szerda) 14h-20h-ig :-) Akit érdekel nyugodtan írjon az adreggyan@freemail.hu-ra.
Sziasztok! Valakinek nem kellene Budapesten holnap du.ra pedikűr modell? :) povictoria@citromail.hu vagy 0670/6077621
Sziasztok! Nagykanizsára modellt keresek. 15-ére zselés töltésre. 16-ára pedikűr. Kezdő vagyok, most tanulom. Ha időd engedi és érdekel, írj: zsinina@indamail.hu
Sziasztok! Szívesen lennék modell 17. kerülethez lakom közel de utazás megoldható:)Sajnos csak hétvégéken érek rá.:( de akkor bármikor bármeddig:) betty37@freemail.hu
Szia...ha gondolod anyagárért szívesen megcsinálom... te is jól jársz..szép körmeid lehetnek olcsón..és én is mert gyakorolhatok a 20-ai vizsgám előtt
Sziasztok! Kecskeméten keresek OKJ-s tanfolyam gyakorlati részérhez műköröm, manikűr, pedikűr modelleket! Április 30tól, kedd és szombat délutáni elfoglaltsággal. Ha érdekel, kérlek írj: deser@t-online.hu címre! Köszi! Anna