2024. december 25. - Eugénia, Anasztázia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok,modelleket keresek... zselés,porcelán építő tanfolyam óráimra.Hétfőn és csütörtökön,márc.24-től
Szia:-) Anikó vagyok érdekelne a hirdetésed. Általában minden délután rá érek.
Ha valakinek kell modell Győr környékére irjatok!rigoniky@freemail.hu-ra
Sziasztok,modelleket keresek... zselés,porcelán építő tanfolyam óráimra.Hétfőn és csütörtökön,márc.24-től
Sziasztok! Műkörömépítéshez keresek modellt. Elérhetőségem:t.m.bodor@gmail.com, tel.:30-705-1477
Modelleket keresek most még pedikürhöz pár hét múlva körömépítéshez is.Péntekenként 9-13-ig.Akit érdelek várom jelentkezését a címre:molli32@freemail.hu :)
Szívesen lennék köröm modell.Volt már műkörmöm és voltam már modell is.Hétköznap 9-15 óráig vagy hétvégeken.
Szia pedikürt is vállalsz?
Sziasztok! Modellt keresek gyakorláshoz, Budapesten. Elérhetőségem: 30-7051477,t.m.bodor@gmail.com.
Sziasztok! Szívesen vállalnék modellkedést Budapesten, valamint Dunaújvárosban is. Hétfőn,csütörtök délután, illetve pénteken, szombaton és vasárnap is ráérek. A körmeim oldalai viszonylag párhuzamosak. Ha szükség van rám, szóljatok:) e-mail: dincsi90@citromail.hu
Szia Diána! Most vasárnap ráérnél nekem modellkedni Budapesten? 11-16 óráig tartana körülbelül. Várom válaszod: mesteredina@freemail.hu
Sziasztok! Szívesen vállalnék modellkedést Budapesten, valamint Dunaújvárosban is. Hétfőn,csütörtök délután, illetve pénteken, szombaton és vasárnap is ráérek. A körmeim oldalai viszonylag párhuzamosak. Ha szükség van rám, szóljatok:) e-mail: dincsi90@citromail.hu
Sziasztok! Műkörömépítő versenyre és felkészülésre keresek olyan türelmes 18 év feletti modellt akinek szép keze és hosszú, egyenes ujjai vannak. A körmöknek az oldalai párhuzamosak legyenek, ne legyenek ferdék és a körömágy hossza a kisujjnál min 12 mm, a középsőnél min. 14-15 mm. Érdeklődni a 06 20 588 9334-es telefonszámon és e-mailben: roszmann.franciska@indamail.hu