2024. december 25. - Eugénia, Anasztázia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Modellt keresnék gyakorlásra!Sima kockától az extrém körmökig.Anyagárban szerintem megegyezünk.Kartalon lakom úgyhogy ha nem akarsz sokat utazni akkor Gödöllő Hatvan vonzáskörzetéből lenne érdemes jelentkezned,jaj és persze a türelem is fontos!Köszönöm előre ha valaki jelentkezik.Elérhetőségeim: kadargaborne@citromail.hu vagy 06704596803
modellt keresek vasárnapokra... zselés körömépítésekre bp-en a Józsefkörút 44be
Szia Szívesen vállalom ha még aktuális.
Szívesen lennék köröm modell.Volt már műkörmöm és voltam már modell is.Hétköznap 9-15 óráig vagy hétvégeken.
Műköröm és pedikűr modell kerestetik Esztergom környékén. koromhaz.orsi@gmail.com
Hnapra ha kell valakinek modell írjon!!fergi13@freemail.hu
Sziasztok szívesen lennék körömmodell extrém körmökhöz főleg, de franciára is vevő vagyok! :) Budapesten CN tanulókhoz tanfolyamra mennék segíteni :) jessi.kovacs@gmail.com
Nem,egyáltalán.Egyforma lesz vagy különböző?
hát elméletileg egyforma... tip-zselés francia
Sziasztok! Én is szívesen lennék műköröm modell Budapesten!:) email: bozzy@freemail.hu
Szia...semmit...nem okoz neked problémát, hogy az egyik kezed én a másikat pedig a barátnőm csinálná meg?
Nem,egyáltalán.Egyforma lesz vagy különböző?
Szisztok Szívesen lennék modell pedikűrre és manikűrre.Akár vizsgára is mert van mit leszedni a lábamról és van egy tyúkszemem is:) Akinek szüksége van rám írjon: szepesi.alexandra freemail.hu