2024. december 25. - Eugénia, Anasztázia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok lányok! Áprilisban indulok egy versenyen és ehhez szeretnék találni egy körömmodellt. Budapesten 8. kerületi szépségszalonba kellene eljönni 2 hetente. Egy francia a másik kézen ugyanaz csak a végén kilakkozva(lemoshatjuk és akkor egyforma lesz) lenne a feladatom. Mindenképp olyan lányt keresek akinek hosszú a körömágya és párhuzamosak nagyjából a köröm oldalai. Érdeklődni: szilvi66@vipmail.hu
Szia,én szívesen lennék a körömmodell-ed. Ha esetleg van rá esély akkor írj vissza, e-mail: rekkucika93@hotmail.com szia
Sziasztok lányok! Áprilisban indulok egy versenyen és ehhez szeretnék találni egy körömmodellt. Budapesten 8. kerületi szépségszalonba kellene eljönni 2 hetente. Egy francia a másik kézen ugyanaz csak a végén kilakkozva(lemoshatjuk és akkor egyforma lesz) lenne a feladatom. Mindenképp olyan lányt keresek akinek hosszú a körömágya és párhuzamosak nagyjából a köröm oldalai. Érdeklődni: szilvi66@vipmail.hu
Sziasztok jó magam is szivesen volnék modell, Tatabányán. Mail : kovacsmonika0416@freemail.hu Azért szeretnék modell lenni mert szokásom a körmöm rágni de ha van rajtam müköröm akkor ezt nem szoktam tenni , rossz szokásom és ezért is szeretnék modell lenni . ( zselés mükörmöm már volt) és mig rajtam volt nem is rágtam a körmömet . Ha valakinek szügsége van Tatabányán modellre csak irjon nyugodtan a fenti mail cimre , nekem bármikor jo mert gyesen vagyok :) , persze kivéve ha alszik a kisfiam :) de amugy bármikor . :)
Sziasztok! Jászberénybe keresek modelleket órai és órán kívüli gyakorláshoz. A vizsgáig MINDEN INGYEN van! Mail: jasznori@postafiok.hu
Március 24-től június 6-ig minden hétfőre és csütörtökre Budapesti modellt keresek műköröm, pedikür és manikűr óráimra. Feltétel: nem lehet a körmödön semmilyen zselé, illtve ne legyen lerágva. Helyszín: Bp. József körút 44. jelentkezés: forgoedo@indamail.hu
Sziasztok! Én is szívesen lennék körömmodell Budapesten. A körmömet nem rágom, a bőrömet sajnos ritkán, de ha műkörmöm van valamiért sosem teszem:) ez az egyik oka, amiért szeretnék műkörmöt. az ujjaim egyenesek ha jól tudom, és már volt műkörmöm. akkor azt mondták hogy szép kezem van. jól lehet dolgozni vele. viszont, sajnos a délelőttök nekem sehogy sem jók hétköznap. akkor csak kedd-csütörtök jó 3 után, és a péntek 5 után.hétvégén viszont bármikor jó. szóval, aki keres egy türelmes körömmodellt, írjon: hadnagyanita@gmail.com :)
Sziasztok! Szívesen lennék körömmodell Szegeden! Nagyon türelmes vagyok :D Címem mayipr@freemail.hu
Betti vagyok Pécsről szívesen lennék körömmodell tanfolyamokon. Pécsen
Kedves Betti! Ha még mindig szívesen lennél modell, nekem márciusban lenne szükségem egy modellre Pécsen. Még teljesen kezdő vagyok. Ha így is érdekel, kérlek jelentkezz! E-mail címem: tanzsolt@freemail.hu
Szívesen lennék modell Budapesten!!itt a címem:fergi13@freemail.hu
Sziasztok!Tanfolyamra keresek, manikűr, pedikűr és műköröm modellt.Várom azok jelentkezését aki szerdán és pénteken ráér és segít nekem, hogy jó szakember legyek:)Jelentkezés:pinter.kriszti@t-online.hu vagy tel:06206651715 Köszönöm
Jó napot!!jó a szerda csak hány órakkor és hová kéne mennyi??!Mert szívesen lennék modell.Meghogy ingyenes-e??!!!