2024. december 25. - Eugénia, Anasztázia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Nagykanizsára keresek extrém formák gyakorlásához modellt. Pipe, Edge, Orosz mandula, Gótikus Mandula, Stiletto! Kérlek csak akkor jelentkezz ha van időd:) Ezek az extrémebb formák időigényesebbek, mint egy sima kocka köröm:) ha van kedved és időd jelentkezz! fabianmagdi@gmail.com
Sziasztok, szívesen lennék műkörmös tanulóknak modell Tatabányán és környékén. Kriszta Email címem misur@freemail.hu
Sziasztok!Tanfolyamra keresek, manikűr, pedikűr és műköröm modellt.Várom azok jelentkezését aki szerdán és pénteken ráér és segít nekem, hogy jó szakember legyek:)Jelentkezés:pinter.kriszti@t-online.hu vagy tel:06206651715 Köszönöm
Sziasztok! Extrémebb és szolid műkörömhöz keresek türelmes, nem rágott körmű modelleket. Nem tanfolyamra! Információ, jelentkezés: roszmann.franciska@indamail.hu 06 20 588 9334
Szia! A szolidabb körmök érdekelnének! tike92@gmail.com
Sziasztok! Pedikűr modellre lenne szükségem (OKJ tanfolyam), aki bőrkeményedésen felül rendelkezik tyúkszemmel VAGY benőtt körömmel VAGY sarokrepedéssel VAGY mindegyikkel... jelentkezés e-mailben: zsofeeee@gmail.com
Szia! Igen, modelleket keresek. Ne haragudj, nem írtam oda, hogy Budapest. :-(
Jó Napot nem tudom,hogy még keres-e modellt én szívesen mennék!am.ingyenes?szintia
Sziasztok! Extrémebb és szolid műkörömhöz keresek türelmes, nem rágott körmű modelleket. Nem tanfolyamra! Információ, jelentkezés: roszmann.franciska@indamail.hu 06 20 588 9334
Szia!Örömmel vállalnám az extrémebb körmöket! zt.ena@postafiok.hu
Sziasztok! Műkörömépítő tanfolyamra modellt keresek keddi és csütörtöki napokra 9-14 óra között.A tanfolyam helyszíne Oktogontól 5 percre. Telefon:06 20 485 3106 Várom érdeklődéseteket.
Szia Ildi! Engem érdekelne a köröm modellkedés. :) Aktuális még? üdv Brigi
Szia! tudsz adni valami email cimet?:) és akkor megbeszélhetnénk ezt a dolgot :)
Szia! Szívesen lennék a modelled. Én a nyugatinál lakom. :) Tehát még közel is. üdv Brigi