2024. december 25. - Eugénia, Anasztázia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Műkörömépítő tanfolyamra modellt keresek keddi és csütörtöki napokra 9-14 óra között.A tanfolyam helyszíne Oktogontól 5 percre. Telefon:06 20 485 3106 Várom érdeklődéseteket.
Szia! tudsz adni valami email cimet?:) és akkor megbeszélhetnénk ezt a dolgot :)
szivesen lennék köröm modell!!:):) a Crystail Naiolsnél tanultam annó én is..... ha szüksége lenne valakinek rám előre szóljon mert 2 gyerek anyukája vagyok:):) elérhetőségem:anita_meszaros@freemail.hu
Betti vagyok Pécsről szívesen lennék körömmodell tanfolyamokon. Pécsen
Lányok! Tanuló műköröm építő vagyok és szükségem lenne modellekre tip-es porcelán műköröm építésre... Ha szeretnétek szép porci körmöket akkor írjatok bátran :) Feltételek: - légy türelmes, - készülj fel, lehetséges, h 4 óra hosszáig is dolgozni fogok a körmödön - fogadd el, hogy CSAK TIP-es és PORCELÁN körmöt fogok készíteni - ne legyen fenn műkörmöd! - 18 éven aluliakat csak szülői igazolással vállalok el és őket is csak 17 éves kortól! S, hogy mennyit kérek a körmökért?? Csak rajtad áll.... megnézed a kész körmöd és annyit fizetsz amennyit szerinted megér a munkám! Írjatok bátran, küldjetek egy telefonszámot és hívlak titeket , hogy megbeszéljük a részleteket!
Email cimem:sikuci@gmail.com
Sziasztok! Tatabányára keresek márciustól júniusig,szombati napokra modellt kéz- és lábápoló+műkörmös iskolai oktatáshoz,esetleg hétköznapokon otthoni gyakorlásra.
Sziasztok Betti vagyok! Nincs Műkörmös Pécsről aki modellt keres. Voltam már körömmodell tanfolyamokon. Ha van valaki jelezzen. Köszönöm
Sziasztok! Műkörömépítő tanfolyamra modellt keresek keddi és csütörtöki napokra 9-14 óra között.A tanfolyam helyszíne Oktogontól 5 percre. Telefon:06 20 485 3106 Várom érdeklődéseteket.
2011 első negyedévének hétvégéire tanfolyamra műkörömépítéshez modellt keresek Budapesten! Tel.: 30/929-7965 mesteredina@freemail.hu
VERSENYMODELLT KERESEK! KÜLFÖLDÖN ÉLEK,ÉS MAGYAR LÀNYT SZERETNÉK MODELLNEK! Feltélek: Gyakorlómodell - ujjaid egyenesek, egyenesen nőnek a körmeid is - a körömágy (a rózsaszín rész) a középső ujjakon 12-13 mm hosszú, maximum 8 mm széles, nem szélesedik - sérülés-, tetoválás-, szemölcs- és sebhelymentes kézbőröd van - 18 éves elmúltál - műköröm nem akadály Versenymodell - ujjaid egyenesek, egyenesen nőnek a körmeid is - a körömágy (a rózsaszín rész) a középső ujjakon legalább 14 mm hosszú, maximum 8 mm széles - a körmöd domború, az oldalai párhuzamosak, nem szélesedik - sérülés-, tetoválás-, szemölcs- és sebhelymentes kézbőröd van - 18 éves elmúltál KÜLDJETEK TÖKÉLETES FOTOT A KEZETEKRÖL!!! JELENTKEZÉS:kp@terranetz.ch