2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Még nagyon a szakma elején vagyok, így alkalmazotti jogviszonyban szeretnék elhelyezkedni, lehetőleg Debrecenben. Törekszem a precizitásra,minőségi anyagokkal dolgozom, számomra a vendég elégedettsége az első. 2021.05.16-án szereztem meg a bizonyítványt. Ha tudsz segíteni, írj a beuss.99@gmail.com e-mail címre, ahol képeket is szívesen küldök a munkáimról! Előre is köszönöm!
2019-ben végeztem kézápoló és műköröm épitőként. 2020 óta dolgozom a szakmában egyéni vállalkozóként, Kecskeméten műköröm építő és kézápoló állást keresek alkalmazotti jogviszonyban.
Műkörmös, manikűrős kolléganőt keresünk vállalkozóként bővülő szalonunkba. Budapest, XVII. kerület központjában a PompArt szépségszalonba váltott műszakban keressük Vállalkozó műkörmös kolléganőt 1 munkanap - 1 szabadnap rendszerben. Egy légkondicionált helyiségben működik nálunk a Fodrászat és a Műkörmös asztal. ➡️Kérdéseiddel keress bátran: Urbán-Szabó Valéria, mobil: +36703207764
Alkalmazotti munkaviszonyban keresek állást Kézápoló-Műkörömépítőként Budapesten a 11. Kerületben és környékén.2020 Januárjában végeztem el az OKJ-t.Nagyon szeretem a munkámat és igyekszem minél profibb lenni benne.További fejlődésem érdekében nyitott vagyok mindenre.:)
Sziasztok ! Mammut, Árkád Budapest, bevásárlóközpontokban lévő Nail Point üzleteinkbe, keresünk azonnali kezdéssel Kéz- és lábápoló, műkörömépítő végzettséggel rendelkező munkatársakat. Szakmai tapasztalattal rendelkezők előnyben. Önéletrajzokat a nailpoint@nailpoint.hu e-mail címre várjuk, illetve a 0620/542-46-46-os ( Mammut) és a 0620/429-16-36-os (Árkád) telefonszámokon lehet érdeklődni.
Sziasztok! Frissen végzett kezdőként állást keresek alkalmazottként. Debrecenben, Balmazújvárosban vagy Hajdúböszörményben. Köszönöm ha segítesz.
Sziasztok ! Szolnoki üzletbe, keresünk azonnali kezdéssel Kéz- és lábápoló, műkörömépítő végzettséggel rendelkező munkatársat.Válaszaitokat szoky1982@freemail.hu címre várjuk, illetve a 06305197282 es telefonszámon lehet érdeklődni.
Sziasztok! Kezdő körmösként keresek alkalmazotti jogviszonyban állást Budapesten belül! e-mail: balcsakn@gmail.com
Alkalmazotti munkaviszonyban keresek állást kézápoló- műkörömépítőként, 2020. februári OKJ-val, igényes, maximalista munkavégzéssel, angol és francia nyelvtudással Budán, elsősorban a II., II/a kerületben.
Sziasztok! Déli pályaudvar közelében lévő üzletbe keresek vállalkozóival rendelkező mükörmös és masszőr kollégákat, munkájára és környezetére igényes emberek személyében. Érdeklödni lehet: 06704337547