2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Bakos Emőke - Válaszolok
2016.11.04 - 06:42
Bakos Emőke - törölt felhasználó

A Lurdy házban levő pultomba szakképzett , ügyes, szakmáját kedvelő körmös lányt keresek.Szakmai önéletrajzot a hongyibaba@ gmail.com-ra kérek, érdeklődni 06 20 239 60 80-as számon tudsz. Ha szeretnél egy jó kis csapat tagja lenni csak jelentkezz.

Házy Szilvia - Válaszolok
2016.11.03 - 11:22
Házy Szilvia - vendég

MOM Park, Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend, Kecskemét Malom, Győr Plaza, Miskolc Plaza bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. szilvia.hazy@nailandgo.hu Házy Szilvia

2016.11.03 - 11:20
Házy Szilvia - vendég
Válasz Nyerges Anita - 2016. november 2., szerda 09:26 üzenetére

Sziasztok!Nyerges Anita vagyok frissen vizsgázot mükörmös.Mivel még nagyon kezdő vagyok így szeretnék nagyon hamar elhelyzkedni ebben a csodás szakmában bármilyen állás lehetőség érdekel Hajdú-bihar megyében és környékén.A motiváltságom hogy a nőiesség szempontjából nagyon is elvárt hogy minden nőnek igen is legyen szépek a körmei ,nos én ennek a híve vagyok hogy nem a pénz motivál hanem a végeredmény.Az elégedett boldog arc ami számít.Kérek bárkit aki olvassa ezt a pár sort segítsen sürgösen elszeretnék helyezkedni.Köszönöm. Tisz: Nyerges Ancsa

Kedves Anita, kérlek küldj nekem egy telefonszámot a szilvia.hazy@nailandgo.hu email címre, felvennénk veled a kapcsolatot.

2016.11.03 - 11:19
Házy Szilvia - vendég
Válasz Kucsik Ilona - 2016. november 2., szerda 13:55 üzenetére

Sziasztok! Frissen végzett kézápoló,műkörömépítő vagyok! Mivel még nincs túl nagy gyakorlatom keresem azt a munkahelyet ahol tanulhatok,fejlődhetek. Alkalmazotti jogviszonyban,fix fizetéssel,Budapesten Hamarosan (nov 7.,nov14.) továbbképzésre is megyek,így remélem ezzel is javul,gyorsul majd a munkám :)

Kedves Ilona, kérlek küldj nekem egy telefonszámot a szilvia.hazy@nailandgo.hu email címre, felvennénk veled a kapcsolatot.

Kucsik Ilona - Válaszolok
2016.11.02 - 13:55
Kucsik Ilona - törölt felhasználó

Sziasztok! Frissen végzett kézápoló,műkörömépítő vagyok! Mivel még nincs túl nagy gyakorlatom keresem azt a munkahelyet ahol tanulhatok,fejlődhetek. Alkalmazotti jogviszonyban,fix fizetéssel,Budapesten Hamarosan (nov 7.,nov14.) továbbképzésre is megyek,így remélem ezzel is javul,gyorsul majd a munkám :)

2016.11.02 - 09:26
Nyerges Anita

Sziasztok!Nyerges Anita vagyok frissen vizsgázot mükörmös.Mivel még nagyon kezdő vagyok így szeretnék nagyon hamar elhelyzkedni ebben a csodás szakmában bármilyen állás lehetőség érdekel Hajdú-bihar megyében és környékén.A motiváltságom hogy a nőiesség szempontjából nagyon is elvárt hogy minden nőnek igen is legyen szépek a körmei ,nos én ennek a híve vagyok hogy nem a pénz motivál hanem a végeredmény.Az elégedett boldog arc ami számít.Kérek bárkit aki olvassa ezt a pár sort segítsen sürgösen elszeretnék helyezkedni.Köszönöm. Tisz: Nyerges Ancsa

Rácz Nikoletta - Válaszolok
2016.11.01 - 13:39
Rácz Nikoletta - vendég

Sziasztok! Dunakeszire,bevezetett,vendégkörrel rendelkező üzletbe műkörmös-pedikűrös kolléganőt keresünk akár azonnali kezdéssel. Kolléganőnk nem folytathatja tovább a körmözést, vendégkörét átadja. Érd.:Nikolett 06709435293

Huszàr Barbara - Válaszolok
2016.11.01 - 10:04
Huszàr Barbara - törölt felhasználó

9 kerületben sètàlo rèszèn a Tompa utcàban bevezetett salonban műkörmöst keresünk nagy vendègkörrel.Ķülföldre tàvozàs miatt.Èrd:HuszàrBarbara tel:06203690733

Baksi Rózsa - Válaszolok
2016.11.01 - 09:34
Baksi Rózsa - törölt felhasználó

Sziasztok! Újpest-központban lévő szalonba gyakorlott műkörmösnek vendégkör átadással pedikűrös mellé hely kiadó!Az üzlet teljesen bútorozott, hűtő és mikro is van!Érdeklődni a +36 20 353 3446 telefonszámon vagy zimaeszter11@gmail.com email címen lehet!

Nailpoint - Válaszolok
2016.10.31 - 10:09
Nailpoint - törölt felhasználó

Árkád Budapest bevásárlóközpontokban lévő Nail Point üzletünkbe keresünk azonnali kezdéssel fiatalos, agilis, dinamikus, önmagára és munkájára igényes Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, pedikűrös végzettséggel rendelkező munkatársakat. Önéletrajzokat, illetve képeket a munkáidról az alábbi email címre nailpoint@nailpoint.hu várjuk, illetve a 0620/542-46-46,és a 0620/429-16-36 telefonszámokon lehet érdeklődni. K.Xénia

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár