2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nailpoint - Válaszolok
2016.05.05 - 12:14
Nailpoint - törölt felhasználó

Mammut 2 bevásárlóközpontban lévő üzletünkbe, keresünk azonnali kezdéssel Kézápoló,- műkörömépítő végzettséggel rendelkező kolléganőket! Önéletrajzokat az alábbi email címre várjuk: nailpoint@nailpoint.hu Érdeklődni telefonon: 06 70 614 3283 Nagy Dániel

2016.05.05 - 09:51
Color Cosmetix Kft.

Lehet, hogy TÉGED keresünk!!!!!! Ha színes egyéniség vagy és gyakorlattal is rendelkezel, akkor Neked a Mi csapatunkban a helyed! Fiatalos, vidám műkörmös standunkra (Corvin Plaza, Alba Plaza) keresünk alkalmazotti munkaviszonyba gyakorlattal rendelkező műkörmös, manikűrös munkatársat/munkatársnőt! Amit kínálunk: versenyképes jövedelem, professzionális alapanyagok és felszerelések, jó hangulatú, vidám csapat! Fényképes, szakmai önéletrajzokat a colornails@colornails.hu e-mail címre várjuk!

2016.05.05 - 09:50
Nail & Go Kft.

Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. andrea.tenta@nailandgo.hu Ténta Andrea

Boros Julianna - Válaszolok
2016.05.05 - 09:26
Boros Julianna - törölt felhasználó

XIII. kerületi szépségszalonba keresünk fodrászt, körmöst, kozmetikust, szempillást, masszőrt, testkezelőt 25-50 év közötti vendégkörrel rendelkező kollégákat! Székbérlési lehetőséggel szükség esetén bejelentés megoldható. A szalon, könnyen megközelíthető, parkolás lehetőség kiváló (fizetés ellenében) Minden olyan munkatársat örömmel várunk, aki vendég centrikus igényes a munkájára és saját magára. Jelentkezni: 06 20 566 68 28 telefonszámon. vagy halasz.andrea09@gmail.com email címen.

2016.05.05 - 05:43
Pszilosz Krisztina

Rózsadombi szépségszalonba gyakorlattal rendelkező pedikűrös, manikűrös, műkörmös kolléganőt keresünk, alkalmazotti jogviszonyba, %-os elszámolással. Kolléganőnk kisbabát vár, nagy vendégkört ad át. 0630 210 9335

2016.05.05 - 05:38
Pszilosz Krisztina

Rózsadombi szépségszalonba gyakorlott manikűr, pedikűr, műkörmös kolléganőt keresünk. Kolléganőnk kisbabát vár,kialakult vendégkört hagy hátra. Pszilosz Krisztina 0630 210 9335

2016.05.04 - 20:01
Dán Enikő

Sziasztok!Műkörmös állást keresek, bejelentett,vagy alkalmazotti munkaviszonyban, Budapesten a VI.kerületben és környékén.Friss körmös diplomàval.Munkámra,ès környezetemre igényes vagyok,jól alkalmazkodom!Akár azonnali kezdéssel.Elérhetőségem:e.dan@freemail.hu /06707743338/ Munkáimról kérésre küldök képet.

2016.05.04 - 16:45
Beus nails
Válasz Nagy Tìmea - 2016. május 3., kedd 09:33 üzenetére

Sziasztok! A II.kerület frekventált részén,utca fronti Körömstúdióba pedikűröst keresek HETI 2 NAPRA manikűr és műköröm szolgálltatás mellé.Vendégkör előny de nem feltétel.A stúdió bevezett vendégkörrel rendelkezik akiknek igényük lenne pedikűrre is. Képeket kérésre küldök. érd.:timeanagy2@gmail.com

Szia Tímea, nagyon örültem amikor megláttam hirdetésedet. Amennyiben még mindig aktuális Neked,szeretnék érdeklődni az állás részleteiről. A 11.kerületben dolgozom immár 12 éve, ahol már kialakult fix vendégkörrel rendelkezem. A műkörömépítés mellett pedikűrözöm is,amit nagyon szeretek.Jelenleg kedden-csütörtökön 10-22-ig és szombaton 8-2-ig dolgozom. Szeretnék e-mellé egy másik helyet is, mert úgy érzem tudnék több munkát is vállalni. Az általad meghirdetett pedikűrös állás ideális lenne nekem, mert pont kb.2 napi munkára gondoltam a lakhelyemhez is közel lenne. Ezen az oldalon is fent vannak a műkörmös munkáim, de bevallom nem igazán vagyok túl aktív hirdető és a profilom is vagy ezer éves...:)) Amennyiben még meg van az állás és szimpatikus vagyok Neked, várom válaszod! Üdvözlettel: Buzási Beáta

2016.05.04 - 15:11
W. Krisztina

Szia! Örs Vezér téren a Sugár Üzletközpontban működő forgalmas műkörmös pultba keresek rész- vagy teljes munkaidős műkörmös-manikűrös kollégát. Ha kedves, pontos, kreatív, szorgalmas, valamint saját magadra és a munkádra egyaránt igényes vagy akkor ne várj és jelentkezz! Fontos, hogy legyen legalább már 1,5-2 éves tapasztalatod. Nálam bejelentett alkalmazotti viszonyban dolgozhatsz teljes vagy rész- munkaidőben, rugalmas beosztással. Munkádat a fizetésed mértékében is elismerem, ezen felül a munkádért kapott borravaló Téged illet! Továbbá munkádhoz igényes környezetet, professzionális munkaeszközöket és alapanyagokat biztosítok, így részese lehetsz egy fiatal, lendületes csapat mindennapjainak. Fényképes jelentkezésedet és önéletrajzodat a heparig@gmail.com e-mail címen várom. Ha módod van rá, munkáidról csatolj képeket, örömmel veszem! Szép napot!

2016.05.04 - 12:48
Emi

Kiadó műkörmös helyet keresek XVIII. - XIX ker 50 villamos vonala végig vagy 182, 184 vonala. Vendégkör, vállalkozói van, 6 éve a szakmában. 06308594038 vagy emi.mukrom@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár