2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Mammut 2 bevásárlóközpontban lévő üzletünkbe, keresünk azonnali kezdéssel Kézápoló,- műkörömépítő végzettséggel rendelkező kolléganőket! Önéletrajzokat az alábbi email címre várjuk: nailpoint@nailpoint.hu Érdeklődni telefonon: 06 70 614 3283 Nagy Dániel
Lehet, hogy TÉGED keresünk!!!!!! Ha színes egyéniség vagy és gyakorlattal is rendelkezel, akkor Neked a Mi csapatunkban a helyed! Fiatalos, vidám műkörmös standunkra (Corvin Plaza, Alba Plaza) keresünk alkalmazotti munkaviszonyba gyakorlattal rendelkező műkörmös, manikűrös munkatársat/munkatársnőt! Amit kínálunk: versenyképes jövedelem, professzionális alapanyagok és felszerelések, jó hangulatú, vidám csapat! Fényképes, szakmai önéletrajzokat a colornails@colornails.hu e-mail címre várjuk!
Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. andrea.tenta@nailandgo.hu Ténta Andrea
XIII. kerületi szépségszalonba keresünk fodrászt, körmöst, kozmetikust, szempillást, masszőrt, testkezelőt 25-50 év közötti vendégkörrel rendelkező kollégákat! Székbérlési lehetőséggel szükség esetén bejelentés megoldható. A szalon, könnyen megközelíthető, parkolás lehetőség kiváló (fizetés ellenében) Minden olyan munkatársat örömmel várunk, aki vendég centrikus igényes a munkájára és saját magára. Jelentkezni: 06 20 566 68 28 telefonszámon. vagy halasz.andrea09@gmail.com email címen.
Rózsadombi szépségszalonba gyakorlattal rendelkező pedikűrös, manikűrös, műkörmös kolléganőt keresünk, alkalmazotti jogviszonyba, %-os elszámolással. Kolléganőnk kisbabát vár, nagy vendégkört ad át. 0630 210 9335
Rózsadombi szépségszalonba gyakorlott manikűr, pedikűr, műkörmös kolléganőt keresünk. Kolléganőnk kisbabát vár,kialakult vendégkört hagy hátra. Pszilosz Krisztina 0630 210 9335
Sziasztok!Műkörmös állást keresek, bejelentett,vagy alkalmazotti munkaviszonyban, Budapesten a VI.kerületben és környékén.Friss körmös diplomàval.Munkámra,ès környezetemre igényes vagyok,jól alkalmazkodom!Akár azonnali kezdéssel.Elérhetőségem:e.dan@freemail.hu /06707743338/ Munkáimról kérésre küldök képet.
Sziasztok! A II.kerület frekventált részén,utca fronti Körömstúdióba pedikűröst keresek HETI 2 NAPRA manikűr és műköröm szolgálltatás mellé.Vendégkör előny de nem feltétel.A stúdió bevezett vendégkörrel rendelkezik akiknek igényük lenne pedikűrre is. Képeket kérésre küldök. érd.:timeanagy2@gmail.com
Szia Tímea, nagyon örültem amikor megláttam hirdetésedet. Amennyiben még mindig aktuális Neked,szeretnék érdeklődni az állás részleteiről. A 11.kerületben dolgozom immár 12 éve, ahol már kialakult fix vendégkörrel rendelkezem. A műkörömépítés mellett pedikűrözöm is,amit nagyon szeretek.Jelenleg kedden-csütörtökön 10-22-ig és szombaton 8-2-ig dolgozom. Szeretnék e-mellé egy másik helyet is, mert úgy érzem tudnék több munkát is vállalni. Az általad meghirdetett pedikűrös állás ideális lenne nekem, mert pont kb.2 napi munkára gondoltam a lakhelyemhez is közel lenne. Ezen az oldalon is fent vannak a műkörmös munkáim, de bevallom nem igazán vagyok túl aktív hirdető és a profilom is vagy ezer éves...:)) Amennyiben még meg van az állás és szimpatikus vagyok Neked, várom válaszod! Üdvözlettel: Buzási Beáta
Szia! Örs Vezér téren a Sugár Üzletközpontban működő forgalmas műkörmös pultba keresek rész- vagy teljes munkaidős műkörmös-manikűrös kollégát. Ha kedves, pontos, kreatív, szorgalmas, valamint saját magadra és a munkádra egyaránt igényes vagy akkor ne várj és jelentkezz! Fontos, hogy legyen legalább már 1,5-2 éves tapasztalatod. Nálam bejelentett alkalmazotti viszonyban dolgozhatsz teljes vagy rész- munkaidőben, rugalmas beosztással. Munkádat a fizetésed mértékében is elismerem, ezen felül a munkádért kapott borravaló Téged illet! Továbbá munkádhoz igényes környezetet, professzionális munkaeszközöket és alapanyagokat biztosítok, így részese lehetsz egy fiatal, lendületes csapat mindennapjainak. Fényképes jelentkezésedet és önéletrajzodat a heparig@gmail.com e-mail címen várom. Ha módod van rá, munkáidról csatolj képeket, örömmel veszem! Szép napot!
Kiadó műkörmös helyet keresek XVIII. - XIX ker 50 villamos vonala végig vagy 182, 184 vonala. Vendégkör, vállalkozói van, 6 éve a szakmában. 06308594038 vagy emi.mukrom@gmail.com