2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Fiatalos, modern, régóta működő szépségszalonba munkájára igényes műkörmöst keresünk vállalkozóival teljes vagy fél műszakra a XIV. kerületbe. Kezdők jelentkezését is várjuk! Érdeklődni telefonon hétköznap délután 17 óra után lehet: 30/7820509.
Kiadó műkörmös asztal és pedikűrös rész, teljes- vagy fél műszakra a XIV. kerületben, az Egressy út 110 szám alatt, egy új építésű társasház aljában. Az üzlet most lett felújítva teljes körűen, a berendezést a Te igényeidhez tudjuk alakítani. Amint látod még csak az üres szalonról vannak képek, de 1 héten belül be is lesz rendezve. A szomszéd üzletben nagyon régóta működő fodrász-szalon üzemel. A tömegközlekedés nagyon jó, itt a megállója a 3-as és 62-es villamosnak, 32-es busznak és a 77-es trolinak. Parkolás ingyenes és mindig van szabad hely is a vendégek számára. Érdeklődni email-ben és telefonon is lehet a 06-70-600-0825-ös számon.
KÖRMÖS ÀllÀSLEHETÖSÈG❗️❗️❗️ ❤ Londoni szalonunkba keresunk kormos kolleganot. Dolgozôink fix fizetèst kapnak ès bejelentett munka /fizetès hetente minden szombaton / Szalonunk 8 ève müködik ès folyamatos,bejàratott vendègkörrel rendelkezik . Ha szeretnèl fiatal,belevalô ,csajos jôkedvü csapatunkba tartozni jelentkezz minnèl hamarabb !! Feltètel : -igènyes,àpolt külsö :-mosolygôs,pozitiv kisugàrzàs :-vendègekkel valô jô kommu- nikàciôs kèszsèg. : -precizitàs,pontossàg :körmös vègzettsèg a körmösöknek : -minimum 2 èves gyakorlat :-angol nyelvtudàs elöny,de nem feltètel. Amit mi kinàlunk : -folyamatosan tovàbbkèpzèseken veszünk rèszt igy folyamatosan fejlödhetsz -heti fix fizetès+ borravalo -heti kèt szabadnap -holiday lehetösèg bàrmikor megbeszèlès alapjàn jelentkezès :itt Erika Mate-nàl privàt levèl formàjàban vagy emailben :playgirlshair@gmail.com MUNKÀIDRÔL ÈS MAGADRÔL KÈPEKET mellèkelve ! jelölj be lègyszi,mert egyèbkènt nem fogom làtni a leveled. Akiket megfelelönek tartunk tovàbbi szemèlyes interjûra invitàljuk öket ,akik nem kapnak vàlaszt nem felelnek meg a kritèriumoknak ! Magyarorszàgrôl is lehet jelentkezni ! köszönettel :Erika Mate /szalontulajdonos /
Sziasztok. Évi vagyok. Műkörmös állást keresek. 2 éve foglalkozom műkörömmel. Jelenleg itthon dolgozom, igazából csak a barátoknak rokonoknak készítek körmöt. Elvégeztem egy tanfolyamot, valamint az airbrush díszítést. A XXI. kerületben lakom, de rugalmas vagyok. A munkáimról a Facebookon az alábbi linken találtok képeket: https://www.facebook.com/toth.evaandrea/media_set?set=a.564062586981452.1073741825.100001331482138&type=3 Minden megoldás érdekel. Köszönöm szépen.
Szia Éva! Én keresek műkörmöseket de a 3. kerületbe. ha esetleg érdekel írj nyugodtan. Kata
Crystal Nails Referenciaszalonba két műkörmös högyet keresek vállalkozóival vagy bejelentéssel 3. kerületbe működő körömszalonba. Akár azonnali kezdéssel. 06 30 332 9696
Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara
ll. keruletben, Budan, forgalmas es bejaratott helyen keresek mukormos kollegat. Heti 4napra, vallalkozoival. H-sz-p-sz tudsz dolgozni. Varom jelentkezesed. Gacsi-Rozsa Agi 70/6212265
Sziasztok! A XIV. kerületben az Egressy térnél kiadó egy műkörmös asztal és pedikűrös rész, teljes- vagy fél műszakra, hosszú távra.Érdeklődni a 06-70-600-0825-ös telefonszámon tudtok.
Tisztelt Hirdetők! Műkörmösként szeretnék elhelyezkedni, hosszú távra, alkalmazotti jogviszonyban Budapesten. Okleveles Kezdő Műkörömépítőként végeztem. Várom szíves megkeresésüket!
Sziasztok. Évi vagyok. Műkörmös állást keresek. 2 éve foglalkozom műkörömmel. Jelenleg itthon dolgozom, igazából csak a barátoknak rokonoknak készítek körmöt. Elvégeztem egy tanfolyamot, valamint az airbrush díszítést. A XXI. kerületben lakom, de rugalmas vagyok. A munkáimról a Facebookon az alábbi linken találtok képeket: https://www.facebook.com/toth.evaandrea/media_set?set=a.564062586981452.1073741825.100001331482138&type=3 Minden megoldás érdekel. Köszönöm szépen.