2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Kotha-Majtán Kármen

Sziasztok! Mükömöst keresek egesz napra 25.000ft,váltott műszakba 12.500ft. Ha esetleg pedikürőzni is szeretnel arra is van lehetoseg. Szepsegszalon II.ker Szépvölgyi uton talalhato. Frekventalt helyen a Kolosy ternel. 3fodrasz, 1kozmetikus es egy pedikuros varja az uj kolleganot. Aki szan ra idod,hogy kialakuljon a vendegkor,szeret dolgozni es meg kedves is. Erdeklodni:Kotha-Majtan Karmen 0620/341 99 25

Divella Roberta - Válaszolok
2015.05.14 - 19:33
Divella Roberta - vendég

Kedves Műkörmösök! VI. Kerületi exkluzív szépségszalonunkba keresünk precíz, megbízható, pontos műkörmöst. Az önéletrajzokat referencia munkák képeivel várjuk a sugartunde@gerardskozmetika.hu címre, vagy érdeklődni lehet a 0630-300-2822-es telefonszámon.

vargane zima eszter - Válaszolok
2015.05.14 - 05:28
vargane zima eszter - vendég

SOS keresek műkörmöst Ùjpest-központban lévő üzletünkbe! Nincs váltóműszak, kötetlen munkaidő. 5

2015.05.13 - 12:51

Körmösnek hely kiadó.

2015.05.13 - 12:31
Nail & Go Kft.

Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara

Irányi Zsuzsanna - Válaszolok
2015.05.12 - 18:30
Irányi Zsuzsanna - törölt felhasználó

Sziasztok! Budapesti szalonban keresek műkörmösként alkalmazotti jogviszonyba lehetőséget, kezdetben fél munkaidőben illetve hétvégén. (pesti oldal előnyben)Néhány hónapos gyakorlattal és nagy lelkesedéssel szeretnék egy sikeres csapat tagja lenni!Elérhetőségem: 70 327 4742

2015.05.12 - 15:01
Kovács Lara

A Regal Nails Ázsia centerben lévő körmöspultjaba fiatal,ügyes, megbízható akár pályakezdő, pedikűr és manikűr - műköröm ismeretekkel is rendelkező lányokat keres. Alkalmazotti munkaviszony, korrekt fizetés,továbbképzési lehetőség. Rövid bemutatkozást telefonszammal e-mailben várjuk. regalnails@regalnails.hu

Csendes Brigitta - Válaszolok
2015.05.12 - 09:25
Csendes Brigitta - vendég

Sziasztok! Műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyba Budapest környékén. Közel 1 éve körmözök,dolgozok zselével és porcelánnal is. Munkáimról tudok képeket mutatni/küldeni ! :) Elérhetőségeim e-mail : brigi_00@citromail.hu tel.:06205053151 vagy akár itt is.:)

2015.05.11 - 15:17
Válasz Tóvizi Valentina - 2015. május 11., hétfő 13:22 üzenetére

Kedves Eszter! Év elején végeztem a Crystal Nails-nél. Azóta baráti körben dolgoztam, de szeretnék bekerülni egy szalonba. Csak Crystal-os anyagokkal dolgozom, de van "kezdő készletem". Szinte azonnal tudnék kezdeni. Előre is köszönöm válaszod. Tóvizi Valentina

Szia Valentina! Kérlek hivj a 20/3533446-os teel.számon!

2015.05.11 - 13:22
Tóvizi Valentina
Válasz vargane zima eszter - 2015. május 10., vasárnap 04:41 üzenetére

Műkörmöst keresek azonnali kezdéssel Oxygen wellness mellett lévő újpesti üzletbe. Nincs váltóműszak, nyitvatartás igény szerint. Az üzletben pedikűrös már van, vendégkör van.

Kedves Eszter! Év elején végeztem a Crystal Nails-nél. Azóta baráti körben dolgoztam, de szeretnék bekerülni egy szalonba. Csak Crystal-os anyagokkal dolgozom, de van "kezdő készletem". Szinte azonnal tudnék kezdeni. Előre is köszönöm válaszod. Tóvizi Valentina

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár