2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Mükömöst keresek egesz napra 25.000ft,váltott műszakba 12.500ft. Ha esetleg pedikürőzni is szeretnel arra is van lehetoseg. Szepsegszalon II.ker Szépvölgyi uton talalhato. Frekventalt helyen a Kolosy ternel. 3fodrasz, 1kozmetikus es egy pedikuros varja az uj kolleganot. Aki szan ra idod,hogy kialakuljon a vendegkor,szeret dolgozni es meg kedves is. Erdeklodni:Kotha-Majtan Karmen 0620/341 99 25
Kedves Műkörmösök! VI. Kerületi exkluzív szépségszalonunkba keresünk precíz, megbízható, pontos műkörmöst. Az önéletrajzokat referencia munkák képeivel várjuk a sugartunde@gerardskozmetika.hu címre, vagy érdeklődni lehet a 0630-300-2822-es telefonszámon.
SOS keresek műkörmöst Ùjpest-központban lévő üzletünkbe! Nincs váltóműszak, kötetlen munkaidő. 5
Körmösnek hely kiadó.
Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara
Sziasztok! Budapesti szalonban keresek műkörmösként alkalmazotti jogviszonyba lehetőséget, kezdetben fél munkaidőben illetve hétvégén. (pesti oldal előnyben)Néhány hónapos gyakorlattal és nagy lelkesedéssel szeretnék egy sikeres csapat tagja lenni!Elérhetőségem: 70 327 4742
A Regal Nails Ázsia centerben lévő körmöspultjaba fiatal,ügyes, megbízható akár pályakezdő, pedikűr és manikűr - műköröm ismeretekkel is rendelkező lányokat keres. Alkalmazotti munkaviszony, korrekt fizetés,továbbképzési lehetőség. Rövid bemutatkozást telefonszammal e-mailben várjuk. regalnails@regalnails.hu
Sziasztok! Műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyba Budapest környékén. Közel 1 éve körmözök,dolgozok zselével és porcelánnal is. Munkáimról tudok képeket mutatni/küldeni ! :) Elérhetőségeim e-mail : brigi_00@citromail.hu tel.:06205053151 vagy akár itt is.:)
Kedves Eszter! Év elején végeztem a Crystal Nails-nél. Azóta baráti körben dolgoztam, de szeretnék bekerülni egy szalonba. Csak Crystal-os anyagokkal dolgozom, de van "kezdő készletem". Szinte azonnal tudnék kezdeni. Előre is köszönöm válaszod. Tóvizi Valentina
Szia Valentina! Kérlek hivj a 20/3533446-os teel.számon!
Műkörmöst keresek azonnali kezdéssel Oxygen wellness mellett lévő újpesti üzletbe. Nincs váltóműszak, nyitvatartás igény szerint. Az üzletben pedikűrös már van, vendégkör van.
Kedves Eszter! Év elején végeztem a Crystal Nails-nél. Azóta baráti körben dolgoztam, de szeretnék bekerülni egy szalonba. Csak Crystal-os anyagokkal dolgozom, de van "kezdő készletem". Szinte azonnal tudnék kezdeni. Előre is köszönöm válaszod. Tóvizi Valentina