2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Divella Roberta - Válaszolok
2015.05.06 - 20:54
Divella Roberta - vendég

Kedves Műkörmösök! VI. Kerületi exkluzív szépségszalonunkba keresünk precíz, megbízható, pontos műkörmöst. Az önéletrajzokat várjuk a sugartunde@gerardskozmetika.hu címre, vagy érdeklődni lehet a 0630-300-2822-es telefonszámon.

Veres Judit - Válaszolok
2015.05.06 - 18:24
Veres Judit - törölt felhasználó

Kedves Körmösök, Budapesten a 9. kerület Mester utcában talalható luxus szolarium és szépség szalonunkba bejelentett alkalmazotti munkaviszonyba körmösöket keresünk. Amit ajánlunk: - bejelentett munkaviszony-vereseny képes fizetés -kulturált munka környezet és egy jó csapat Ha szeretnél jelentkezni kérlek küldj az alábbi e-mail címre egy fényképes szakmai önéletrajzot illetve egy pár referencia képet a munkáidról. judynailscorvin@gmail.com Várjuk minden kezdő illetve már szakmai múlttal rendelkező szakmabeliek jelentkezését.

vargane zima eszter - Válaszolok
2015.05.06 - 03:02
vargane zima eszter - vendég
Válasz Seres Viktoria - 2015. május 5., kedd 19:41 üzenetére

Üdv, Műkörmös munkát keresek Budapesten,Pest megyében! Pár szó magamról és munkáimról: Már kb. 3 éve körmözök,még nem volt negatív visszajelzés a munkáimról ,idén márciusban végeztem, azóta több kiszállásos munkám is volt. Szorgalmas, precíz pályakezdő műkörmös vagyok. Szeretek körmözni, amolyan fajta hobbim is, épp ezért tartom magam igényes és precíz körmösnek. Szeretem a kihívásokat, a változatos munkákat. Dolgozom zselével,porcelánnal, géllac-al, tipes technikával. Csiszológép használata nem jelent problémát,illetve van saját felszerelésem! Akár azonnali kezdés! Remélem felkeltettem érdeklődését. Elérhetőségeim: s.vikoca@gmail.com vagy +36/20 2829-586

Szia Viktória! Én újpesti üzletbe keresek körmöst, azonnali kezdéssel. Ha érdekel a lehetőség, kérlek hívj a 06/20/3533446-os számon. Varga Eszter

2015.05.05 - 19:41
Seres Viktoria

Üdv, Műkörmös munkát keresek Budapesten,Pest megyében! Pár szó magamról és munkáimról: Már kb. 3 éve körmözök,még nem volt negatív visszajelzés a munkáimról ,idén márciusban végeztem, azóta több kiszállásos munkám is volt. Szorgalmas, precíz pályakezdő műkörmös vagyok. Szeretek körmözni, amolyan fajta hobbim is, épp ezért tartom magam igényes és precíz körmösnek. Szeretem a kihívásokat, a változatos munkákat. Dolgozom zselével,porcelánnal, géllac-al, tipes technikával. Csiszológép használata nem jelent problémát,illetve van saját felszerelésem! Akár azonnali kezdés! Remélem felkeltettem érdeklődését. Elérhetőségeim: s.vikoca@gmail.com vagy +36/20 2829-586

2015.05.05 - 08:20
Körömkiràlysàg

Sziasztok! Mammutban levő kizàrólagos Crystal Nails szaküzletünkbe keresünk heti 3 napra eladó koleginàt. Fix napok vannak,tudsz mellette körmözni is akàr. Bejelentett àllàs. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a következő e-mail címen: detty.nails2015@gmail.com

Lukácsi Erika - Válaszolok
2015.05.05 - 06:58
Lukácsi Erika - törölt felhasználó

Sziasztok! Köszönöm a megkereséseket! Megtaláltam a helyem! Mindenkinek további sok sikert és szép napot! :-)

Lukácsi Erika - Válaszolok
2015.05.05 - 06:56
Lukácsi Erika - törölt felhasználó
Válasz vargane zima eszter - 2015. április 29., szerda 00:53 üzenetére

Szia! ÉN újpestre keresek körmöst azonnali kezdéssel, bérleti jogviszonnyal. Vendegkör van, nincs váltóműszak.Munkaidő igény szerinti.Oxygen welllnes mellett van az üzlet, forgalmas helyen,metrótól kb. 150 meterre.

Szia! Köszönöm a lehetőséget de találtam már! :-)

Ágoston Dóra - Válaszolok
2015.05.04 - 19:31
Ágoston Dóra - törölt felhasználó

Sziasztok! Szeptemberi kezdéssel keresem olyan budapesti Szépségszalonban a helyemet, ahol szívesen fogadnak egy vidám, kommunikatív, igényes, precíz, maximalista kéz-és lábápoló, műkörömépítőt. :) Lehetőleg a XIII. kerületben, vagy ahhoz közel! Elérhetőségem: dori.agoston@gmail.com, illetve +3620/3782495 A munkáimról fotót itt is találtok, illetve kérésre szívesen küldök e-mailben!

2015.05.03 - 08:44
Nail & Go Kft.

Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara

Petrik Viki - Válaszolok
2015.05.02 - 14:28
Petrik Viki - törölt felhasználó

Sziasztok! Hétvégi műkörmös helyet keresek , Vecsés, Gyál, 18. kerületben .petrikviki@gmail.com.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár