2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Csendes Brigitta - Válaszolok
2015.05.02 - 13:26
Csendes Brigitta - vendég

Sziasztok! Műkörmös állást keresek alkalmazotti munkaviszonyba Budapest környékén. Közel 1 éve körmözök,dolgozok zselével és porcelánnal is. Munkáimról tudok képeket mutatni/küldeni ! :) Elérhetőségeim e-mail : brigi_00@citromail.hu tel.:06205053151 vagy akár itt is.:)

Állás Bp XI - Válaszolok
2015.05.01 - 11:16
Állás Bp XI - vendég

Budán, a XI. kerület frekventált részén, nagyon jól megközelíthető Műkörmös Szalonba kézápoló, műkörmös munkavállalót KERESEK. NEM PULTOS RENDSZER. A hely, a munkaeszközök, és az anyagok biztosítottak, Neked csak a szaktudásodat és a szakmához való alázatodat kell hoznod. Elvárások: - OKJ-s bizonyítvány, - kiváló kommunikációs képesség, - türelem, - és fejlődésre való törekvés. Juttatások: - bejelentett munkaviszony, - jutalékos rendszer, - INGYENES TOVÁBBKÉPZÉSEK. Pályázni kizárólag E-MAILben lehet: nail.xi@hotmail.com A pályázatnak tartalmaznia kell: - fényképes szakmai önéletrajz (az összes műkörmös továbbképzés helye, ideje, az oktatók neveivel), - OKJ bizonyítvány, - motivációs levél, melyben főként arra vagyok kíváncsi, hogy miért lettél "körmös", mik a céljaid. - 1-1 db egyszínű és francia gél-lakkos munkádról JÓ minőségű fotó, - 1 db épített francia zselés kocka körömről JÓ minőségű fotó, - 1 db bármilyen porcelán körömről készült JÓ minőségű fotó. Határidő: 2015. május 5. 24H

Angel Nails - Válaszolok
2015.04.30 - 19:42
Angel Nails - vendég

Szakképzett,munkatársakat keresünk manikűros,műkörmös munkakörben XIII.kerület Váci úti Tesco áruházban lévő műkörmös pultba. Elvárás: -Szakmai gyakorlat -Pontos, precíz munkavégzés -Jo kommunikációs készség -Csapat szellem -Ápolt megjelenés. Jelentkezését várjuk az alábbi email címre fényképes önéletrajzzal,referencia munkákkal,illetve telefonon keresztul. angel.nails.hu@gmail.com 06/707765474

2015.04.29 - 13:19
Nail & Go Kft.

Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara

vargane zima eszter - Válaszolok
2015.04.29 - 01:00
vargane zima eszter - vendég

Oxygen wellnes mellett levő újpesti üzletbe keresek műkörmös kollégát,azonnali kezdéssel.Nincs váltóműszak.Vendégkör van!

vargane zima eszter - Válaszolok
2015.04.29 - 00:53
vargane zima eszter - vendég
Válasz Lukácsi Erika - 2015. április 28., kedd 19:08 üzenetére

Sziasztok! Ügyesnek mondott műkörömépitő-pedikűrös vagyok és Kispesten (vagy) környékén szalonban szeretnék elhelyezkeni bejelentett munkaviszonyba a költséget természetesen kifizetem! 2 éve aktívan dolgozom a szakmában! Vendégköröm kialakulóban van de igény lenne rá hogy már jövőhéttől dolgozhassak. Mostani helyemrő azért kell eljönnöm mert váltótársként mentem oda de sajnos az üzlet ezt nem "igényli"! Ezért mint váltó nem szeretnék elhelyezkedni! Természetesen közben magam is keresek de gondoltam megkönnyítem a helyzetem! Munkàimról a facebook-on rengeteg kép van,de néhányat ude is feltöltöttem! Tel: 0630-777-64-17. Előre is köszi!

Szia! ÉN újpestre keresek körmöst azonnali kezdéssel, bérleti jogviszonnyal. Vendegkör van, nincs váltóműszak.Munkaidő igény szerinti.Oxygen welllnes mellett van az üzlet, forgalmas helyen,metrótól kb. 150 meterre.

Állás Bp XI - Válaszolok
2015.04.28 - 20:48
Állás Bp XI - vendég

Budán, a XI. kerület frekventált részén, nagyon jól megközelíthető Műkörmös Szalonba kézápoló, műkörmös munkavállalót KERESEK. NEM PULTOS RENDSZER. A hely, a munkaeszközök, és az anyagok biztosítottak, Neked csak a szaktudásodat és a szakmához való alázatodat kell hoznod. Elvárások: - OKJ-s bizonyítvány, - kiváló kommunikációs képesség, - türelem, - és fejlődésre való törekvés. Juttatások: - bejelentett munkaviszony, - jutalékos rendszer, - INGYENES TOVÁBBKÉPZÉSEK. Pályázni kizárólag E-MAILben lehet: nail.xi@hotmail.com A pályázatnak tartalmaznia kell: - fényképes szakmai önéletrajz (az összes műkörmös továbbképzés helye, ideje, az oktatók neveivel), - OKJ bizonyítvány, - motivációs levél, melyben főként arra vagyok kíváncsi, hogy miért lettél "körmös", mik a céljaid. - 1-1 db egyszínű és francia gél-lakkos munkádról JÓ minőségű fotó, - 1 db épített francia zselés kocka körömről JÓ minőségű fotó, - 1 db bármilyen porcelán körömről készült JÓ minőségű fotó. Határidő: 2015. május 5. 24H

2015.04.28 - 20:46
Angel Beauty

Sziasztok! 13.ker-be keresünk műkörmös/pedikűrös kolléganőt rugalmas időbeosztásba, kedvező feltételekkel! Érd.:06-30-343-9930

Lukácsi Erika - Válaszolok
2015.04.28 - 19:08
Lukácsi Erika - törölt felhasználó

Sziasztok! Ügyesnek mondott műkörömépitő-pedikűrös vagyok és Kispesten (vagy) környékén szalonban szeretnék elhelyezkeni bejelentett munkaviszonyba a költséget természetesen kifizetem! 2 éve aktívan dolgozom a szakmában! Vendégköröm kialakulóban van de igény lenne rá hogy már jövőhéttől dolgozhassak. Mostani helyemrő azért kell eljönnöm mert váltótársként mentem oda de sajnos az üzlet ezt nem "igényli"! Ezért mint váltó nem szeretnék elhelyezkedni! Természetesen közben magam is keresek de gondoltam megkönnyítem a helyzetem! Munkàimról a facebook-on rengeteg kép van,de néhányat ude is feltöltöttem! Tel: 0630-777-64-17. Előre is köszi!

Schilinger Anita - Válaszolok
2015.04.28 - 17:22
Schilinger Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Ausztiába azon belül Bécsbe keresek műkörmös pedikűrös állást. A nyelvet most tanulom. Ha lehet januári kezdéssel de ha minden ok akkor előbbb is. Nyelvet most tanulom. Emailcímem: anita0904@freemail.hu

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár