2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tisztelt hírdető! Kézápoló és műkörömépítőként végeztem. Szorgalmas, precíz műkörmös vagyok. Dolgozom porcelánnal, zselével, géllac-al, tipes technikával. Nail&goban dolgoztam, az ott szerzett tapasztalataim géllac-ra és a gyorsabb munkára hasznosak voltak. Szeretek körmözni, amolyan fajta hobbim is, épp ezért tartom magam igényes és preciz körmösnek. Szeretem a kihívásokat, a változatos munkákat. Remélem felkeltettem érdeklődését. Tisztelettel, Felföldi Alexandra
Kedves Alexandra! Én is műkörmöst, manikűröst, pedikűröst keresek a 16.kerületbe működő szalonunkba. Váltott műszakban. Ha érdekelne esetleg, jelentkezz a szandy0914@gmail.com címen. üdvözlettel: Simon Alexandra
Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara
Sziasztok! Fodrászt keresünk váltó műszakba az egyik IV. kerületi Szépségszalonba. Az üzlet forgalmas helyen van, vendégkör nem feltétel, de jo, ha van. Havi bérleti díj: 40.000,- Érdeklődni a 06 70 318 3676 számon lehet. Laczkóné Pintér Andrea
Szia Zsanett! Aktuális még, bár van jelentkező. Ha komolyan érdekel,beszeljünk telefonon.06/20/3533446
Azonnali kezdéssel műkörmöst keresek IV.ÀRPAD úti üzletünkben. Vendégkör van. Nincs kötött munkaidő,nyugodt munkakörülmények!
Szia! Az állással kapcsolatban szeretnék érdeklődni, ha még aktuális.
Galgóczi Zsuzsanna csapatába keresünk még 1 manikűrös-pedikűrös kolleganőt,aki nem csak szezonra hanem a téli hónapokban is szeretne megbízható helyen dolgozni. Angol nyelvtudás előny. Alkalmazottként nincs más dolgod csak a szerszámaidat elhozni és örömmel végezni a hivatásodat.A fizetés fix 150ezer Ft plusz borravaló. Jelentkezni: alistsalon.manager@gmail.com vagy 06707788931-es számon. Még van esélyed ne halaszd el. Kívánok szép napot mindenkinek:Galgóczi Zsuzsi A weboldalunk www.a-list.hu
Szia szeretnék jelentkezni ni a munkára! :) Már kb. 3 éve körmözök,még nem volt negatív visszajelzés a munkáimról ,idén márciusban végeztem, azóta több kiszállásos munkám is volt. Zselével dolgozok, de ha arról van szó a porcelán se akadály,illetve géllak. Csiszológép használata nem jelent problémát,illetve van saját felszerelésem! Munkáimról e-mailben vagy Facebookon tudok képeket küldeni. Elérhetőségeim: s.vikoca@gmail.com vagy +36/20 2829-586
Sziasztok! Spanyolorszagi mukormos szalonba keresunk alkalmazottat. Nyelvtudas nem szukseges(magyar uzlet).Tovabbi informacio emailban vagy telefonon. hunloco1@gmail.com 00 34 666 333 783(whatsapp,viber)
Sziasztok! VII. Kerületben a Blaha Lujza tér vonzáskörzetében lévő kis családias szalon bővítése céljából műkörmöst keresek. Bejelentett alkalmazotti munkaviszony, hétközbeni nyitvatartás, fix+jutalékos fizetés. Feltétel az OKJ-s bizonyítvány, jó munkabírás, zselés műköröm és gellac minőségi elkészítése, vendégek alázatos kiszolgálás, lábápolói végzettség előny. Kezdők is bátran jelentkezhetnek :) (friss)fényképes önéletrajzod, ha van a munkáidról fotót, és pár szóban a céljaid a brigi@secretnails.hu email címre várom!
Tisztelt hírdető! Kézápoló és műkörömépítőként végeztem idén február 11.én. Szorgalmas, precíz pályakezdő műkörmös vagyok. Dolgozom porcelánnal, zselével, géllac-al, tipes technikával. Elöző munkahelyemen alkalmi beosuztásban voltam igy az ott szerzett tapasztalataim géllac-ra és a gyorsabb munkára hasznosak voltak. Szeretek körmözni, amolyan fajta hobbim is, épp ezért tartom magam igényes és preciz körmösnek. Szeretem a kihívásokat, a változatos munkákat. Remélem felkeltettem érdeklődését. Tisztelettel, Felföldi Alexandra
SÜRGŐS!!! Sziasztok! A Corvin negyednél, a József körúton lévő bevezetett, 4 éve működő szépségszalonunkba keresünk sürgősen Manikűr-műkörmös munkatársat! A vendégkör NEM feltétel, de előnyt jelenthet... Vállalkozói vagy alkalmazotti bérleti díjas munkaviszonyba. Jelentkezni privátban vagy az info@horvathszalon.hu email címen vagy a +36-70/424-7524 telefonszámon lehet.
Tisztelt hírdető! Kézápoló és műkörömépítőként végeztem. Szorgalmas, precíz műkörmös vagyok. Dolgozom porcelánnal, zselével, géllac-al, tipes technikával. Elöző munkahelyemen szerzett tapasztalataim géllac-ra és a gyorsabb munkára hasznosak voltak. Szeretek körmözni, amolyan fajta hobbim is, épp ezért tartom magam igényes és preciz körmösnek. Szeretem a kihívásokat, a változatos munkákat. Remélem felkeltettem érdeklődését. Tisztelettel, Felföldi Alexandra
Sziasztok! XVIII-ik kerületbe Szépségszalonba fiatalos csapatba, váltótársnak keresünk Műkörmös kolléganőt! Érd:Fábián Ritánál 06709411720
Tisztelt hírdető! Kézápoló és műkörömépítőként végeztem. Szorgalmas, precíz műkörmös vagyok. Dolgozom porcelánnal, zselével, géllac-al, tipes technikával. Nail&goban dolgoztam, az ott szerzett tapasztalataim géllac-ra és a gyorsabb munkára hasznosak voltak. Szeretek körmözni, amolyan fajta hobbim is, épp ezért tartom magam igényes és preciz körmösnek. Szeretem a kihívásokat, a változatos munkákat. Remélem felkeltettem érdeklődését. Tisztelettel, Felföldi Alexandra