2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Alexandra Simon - Válaszolok
2015.04.10 - 18:55
Alexandra Simon - vendég
Válasz Schilinger Anita - 2015. március 27., péntek 15:48 üzenetére

Sziasztok! 2007-benvégeztem mint műkörmös, manikűrös, pedikűrös.Henna festést, és szempilla hosszabítást Júniustól fogok szolgáltatni. Részmunkaidőben ill. szombati munkavégzéssel keresek szalont Pestmegyében. Pesterzsébet, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budatétény-Budafok, vagy XI. kerületben. Elérhetőségem: 06702490184 Vállalkozóim van.

Szia! Ha áll még az álláskeresésed kérlek keress fel engem a részletekért a következő mail címen: szandy0914@gmail.com Váltott műszakos munkát ajánlanék. köszi

Alexandra Simon - Válaszolok
2015.04.10 - 18:42
Alexandra Simon - vendég

Műkörmöst/Pedikűröst keresek szépségszalonunkba a XVI.kerületbe. Olyan hölgyet, lányt vagy akár fiút szeretnénk, akinek már van tapasztalata, vállalkozóit kiváltotta. Porcelánnal és zselével is tud dolgozni (Nem kimondottan feltétel, de előnyt jelent) Vendégkör hozható,ha van. Privátban érdeklődjetek nálam: szandy0914@gmail.com címen fényképes önéletrajzzal.

KFÉ - Válaszolok
2015.04.10 - 16:34
KFÉ - vendég

VII. kerületben Erzsébet körúti BioHair szalonunkba manikűrös-pedikűröst keresünk alkalmazotti jogviszonyban, azonnali kezdéssel. Elvárások: Gel lack (Crystal), Shellack(CND Creative Nails) ismerete, magabiztos használata. Előny: idegennyelv-tudás Jellemzően nagy vendégszámmal dolgozunk, ezért elsősorban olyan szakemberek jelentkezést várjuk, akik élvezik a változatos feladatokat, szeretnek kommunikálni, közben gyorsan és precízen dolgoznak. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal biohairwesselenyi2@gmail.com e-mail címen. http://info.biohajvagoszalon.hu/erzsebetkorut

2015.04.10 - 06:31
Nail & Go Kft.

Aréna, Allee, Europark, Pólus és a Westend bevásárlóközpontban lévő üzleteinkbe keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas munkatársakat. Amit mi kínálunk: stabil vállalati háttér, biztos munkahely, elegáns munkakörülmények. Rugalmas munkaidőben, fix és jutalékos fizetési rendszerben dolgozhatsz. Magára és a munkájára igényes tapasztalattal rendelkező manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várja fiatalos csapatunk. Önéletrajzokat, képeket a munkáidról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Kelemen Barbara

2015.04.09 - 19:49
Sissi

Sziasztok! Jelenleg németországban dolgozom körmösként. Júliustól azonban új helyet keresek Budapesten. Barátságos, igényes, minőségi szalont keresek meglévő (legalább minimális) vendégkörrel vállalkozóként v vmilyen formában megoldva a bejelentést.(Szükség esetén júniusban el tudok kezdeni dolgozni.)5 éve dolgozom a szakmában. Németül flottul beszélek, angolul megértetem magam. (A románokkal és az olaszokkal is elvagyok..)Precíz vagyok, gyors, rugalmas és nem utolsó sorban vidám! Emailben szívesen küldök önéletrajzot, képeket és válaszolok a kérdésekre : sissi.crystalnails@gmail.com:D

Varga Katalin - Válaszolok
2015.04.09 - 18:53
Varga Katalin - vendég

Pesterzsébeti fodrászatba műkörmös,manikűrös,esetleg pedikűrözni vágyót keresek, azonnali kezdéssel.VENDÉGKÖR VAN. Kizárólag gyakorlottak jelentkezzenek !!!! A szalonban két fodrász,egy masszőr és ezenkívül infraszauna és vibrációstréner szolgáltatást lehet igénybe venni. Nézd meg a www.erzsebetifodraszat.hu oldalon . Információt Varga Kati 06-703597791 ad majd . Szeretettel várjuk az új kolléganőt :-)

2015.04.09 - 14:31
Seres Viktoria

Sziasztok! Bejelentett műkörmös munkát keresek ; Szigethalom,Tököl,Szigetszentmiklós,Csepel,Ráckeve,Szigetcsép,Halásztelek valamint Budapesten. Már kb. 3 éve körmözök,még nem volt negatív visszajelzés a munkáimról ,idén márciusban végeztem, azóta több kiszállásos munkám is volt. Zselével dolgozok, de ha arról van szó a porcelán se akadály,illetve géllak. Csiszológép használata nem jelent problémát,illetve van saját felszerelésem! Munkáimról e-mailben vagy Facebookon tudok képeket küldeni. Elérhetőségeim: s.vikoca@gmail.com vagy +36/20 2829-586

2015.04.09 - 14:26
Seres Viktoria

Sziasztok! Bejelentett műkörmös munkát keresek ; Szigethalom,Tököl,Szigetszentmiklós,Csepel,Ráckeve,Szigetcsép valamint Budapesten. Már kb. 3 éve körmözök,még nem volt negatív visszajelzés a munkáimról ,idén márciusban végeztem, azóta több kiszállásos munkám is volt. Zselével dolgozok, de ha arról van szó a porcelán se akadály,illetve géllak. Csiszológépet használata nem jelent problémát,illetve van saját felszerelésem! Munkáimról e-mailben vagy Facebookon tudok képeket küldeni. Elérhetőségeim: s.vikoca@gmail.com vagy +36/20 2829-586

2015.04.09 - 09:22
R. Eszter

Sopron és környékén ill. Kapuváron keresnék műkörmös állást alkalmazotti viszonyban. Tavaly februárban végeztem, azóta szalonban helyettesítőként 1-2 napot dolgoztam. Zselével dolgozok, de ha arról van szó a porcelán se akadály. Csiszológépet tudom használni; illetve akril és egyszerűbb zselés díszítések, "cukor hatású" díszítéseket is csinálok. Eddigi munkáimról e-mailben vagy Facebookon tudok képeket küldeni. Elérhetőségeim: resperger.eszter@gmail.com vagy 30/6288441

2015.04.09 - 07:48
Peringer Judit

MŰKÖRMÖS ÁLLÁS Pomázon, frekventált helyen lévő szalonba, bejáratott vendégkörhöz műkörmöst keresek alkalmazotti viszonyba. Részletekről érdeklődni egész nap telefonon a 06 20 489 99 88

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár