2024. november 30. - András, Andor, Andrea napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nailpoint - Válaszolok
2014.07.22 - 10:54
Nailpoint - törölt felhasználó

ArénaPlaza és Mammut NailPoint standjára keresünk manikűrös és pedikűrös kolléganőket alkalmazotti munkaviszonyba, kedvező feltételekkel, a nyári szezonban kimagasló kereseti lehetőséggel. Érdeklődni: 06-20/542-4646 vagy nailpoint@nailpoint.hu.

Victoria Nails - Válaszolok
2014.07.22 - 08:23
Victoria Nails - vendég

Lehetsz kezdő is!!!! Győr forgalmas,fekventált helyén(Árkád)keresek: -Önmagára és munkájára igényes -Megbízható -Szorgalmas -Rugalmas -Szakképzett manikűrös és műköröm építő munkatársakat. Az sem baj ha pályakezdő vagy,csak legyen meg a kellő ügyességed! 06-20/236-29-41

XI. ker.-i EU 0,3 Csokibarna Szolárium  Kreatív Műköröm Stúdió

Sziasztok! Műkörmös váltótársat keresünk a XI. ker.-i EU 0.3 Szolárium és Kreatív Műköröm Stúdióba kedvező feltételekkel a szolárium gép kezeléséért cserébe. Nincs: asztal bérleti díj, sem leadandó jutalék, a teljes műkörmös bevételed a Tiéd. Van: vendégkör, kiváló internetes megjelenés, nevedre szóló szórólap és ajándékutalvány és persze ingyen szoláriumozás. Vállalkozói, vagy 4 órás bejelentés családi, vagy baráti cégben szükséges. Tel: 06/20-571-0101 http://www.szolarium.extra.hu/ https://plus.google.com/u/0/100322562987954675367 http://www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda

Szajkó Edina - Válaszolok
2014.07.21 - 20:15
Szajkó Edina - vendég

Győr Plázába július 15-én nyiló műkörmös pultba keresek műkörmös-manikűrös munkatársakat. Ha kedves, pontos, kreatív, szorgalmas, valamint saját magadra és a munkádra egyaránt igényes vagy akkor ne várj és jelentkezz! Fontos, hogy legyen legalább már 1,5-2 éves tapasztalatod. Nálam bejelentett alkalmazotti viszonyban dolgozhatsz teljes vagy rész- munkaidőben, rugalmas beosztással. Munkádat a fizetésed mértékében is elismerem, ezen felül a munkádért kapott borravaló Téged illet! Továbbá munkádhoz igényes környezetet, professzionális munkaeszközöket és alapanyagokat biztosítok, így részese lehetsz a fiatal, lendületes csapatom mindennapjainak. Fényképes jelentkezésedet a szajkoedina@index.hu e-mail címen várom, ha módod van rá csatolj képet a munkáidról, vagy hívj a 06-30-934-7044 mobil számon. Edina

2014.07.21 - 14:06
Boldis Beatrix

Szeretne egy exluzív belvárosi szépségszalonban vállalkozni, akkor jelentkezzen! Az elegáns üzlet a VI. kerületben, a Nagymező utcában található, ahová manikür, pedikür, műkörömépítő munkatársat keresünk bérlői státuszban rugalmas feltételekkel.A szalonban már bejáratott vendégkör van. Érdeklődni a 06 30 739 49 88-as telefonon lehet. :)

Füredi Éva - Válaszolok
2014.07.21 - 12:34
Füredi Éva - vendég
Válasz Kiss Krisztina - 2014. június 22., vasárnap 12:45 üzenetére

Üdv! Kiss Kriszti vagyok, és szeretnék részmunkaidőben alkalmazottként dolgozni Budapesten. Jelenleg már dolgozom egy újonnan nyílt szépségszalonban, de a bérleti díj és az anyagköltségem elviszi a keresetem 80-85%-át és így nem igazán tudok megélni! 3 éves munkatapasztalattal rendelkezem, bizonyítványom 2012 óta van, jeles szakvégzettséggel. Dolgozni imádok, mert számomra ez szerelemszakma! Olyan helyre mennék elsősorban, ahol bejelentett alkalmazotti jogviszonyban lennék, nincs plusz költségem, hogy dolgozhassak (bérleti díj stb) Illetve ahol nem szükséges a vendégkör, hisz nagyon messziről költöztem a fővárosba és nem ismerek senkit. Főként PLÁZÁBAN dolgoznék, körmös pultban. Több vendégem is jött az Alle-ból és Corvin plázából, mert silány munkát kaptak a körmükre, összecsapva. Én nem csapom össze. Munkámban maximalista vagyok és törekszem a tökéletesre! Van egy "weboldalam" a Facebook-on, ezen a linken megtalálható a legtöbb munkám : www.facebook.com/szep.korom Telefonos elérhetőségem : 70/379-56-45 jó hétvégét, szép napot! :) Kriszti.

Szia, 9. kerületbe keresünk kollégát. Igényes helyre. csak minimális rezsi hozzájárulás van a munkádért kapott keresetedből részesedést leadni nem kell. Érdeklődni: 0620 2769066

Füredi Éva - Válaszolok
2014.07.21 - 12:31
Füredi Éva - vendég
Válasz Peller Emese - 2014. július 8., kedd 15:01 üzenetére

Sziasztok! 10 éve vagyok a szakmában és heti 3 napban mellékállást keresek...Budapesten. További bemutatkozás inkább személyesen, ha megkeresel köszönöm.

Kedves Emese! Én kolléganőt keresek Budapest 9. kerület Tesco üzletsorán lévő kozmetikába. Ha érdekel keress meg, vagy kérj visszahívást 06202769066

Füredi Éva - Válaszolok
2014.07.21 - 12:29
Füredi Éva - vendég
Válasz Pap Zsoltné Klára - 2014. július 16., szerda 17:53 üzenetére

Sziasztok. Műkörmös állást keresek, váltás miatt.2012 végeztem a Crystal Nails-nál Májusban.Azóta sokat gyakoroltam és pár tanfolyamot el is végeztem.Alkalmazotti munka érdekelne,és olyan ahol még sokat tanulhatok képezhetem magam. Email:klarissza06@freemail.hu Telefon:+3630/3666-106

Szia, 9. kerületbe keresünk kolléganőt, forgalmas helyre. 06 202769066

Füredi Éva - Válaszolok
2014.07.21 - 12:28
Füredi Éva - vendég

Sziasztok! 9. kerületi Tesco üzletsorán lévő kozmetikába műkörmös kollégát keresünk. Kezdő is lehetsz, csak a lényeg, hogy munkádra és környezetre igényes légy.

Nagy Dániel - Válaszolok
2014.07.21 - 10:59
Nagy Dániel - törölt felhasználó

Mammut II Bevásárlóközpontban lévő körmös pultba munkatársakat keresünk azonnali kezdéssel! Jelentkezni telefonon! 06 20 3393283

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár