2025. május 9. - Gergely, Katinka, Alberta, Édua napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
XIII. kerületi szépségstúdióba keresünk vendég körrel rendelkező tapasztalt munkájára és környezetére igényes műkörmöst, azonnali kezdéssel. Az üzlet CN referencia szalon. Kárpáti Andrea 30/21-51-630
A belváros szívében, kulturált,igényes, frekventált helyen lévő, két szintes, üveg portálos szépségszalonban műkörmös asztal és pedikűr helyiség kiadó. Érdeklődni: Kiss Szilvia 06706236482 www.highfashion.hu highfashion@highfashion.hu
XIX. kerületi Kispesti Bevásárlóközpontban lévő szalonba keresünk fiatalos, agilis, szorgalmas, magára és a munkájára igényes manikűrös-műkörmös kolléganőket. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara
Allee bevásárlóközpontban lévő szalonba keresünk fiatalos, pozitív gondolkodású csapatot. Agilis, szorgalmas, magára és a munkájára igényes manikűrös-műkörmös kolléganők jelentkezését várjuk. Önéletrajzot, képeket a munkádról az alábbi email címre kérem küldeni. nailandgo1@gmail.com Tel: 06705231283 Kelemen Barbara
Kiadó helyiséget vagy asztalt keresek egy személyben,mint műkörmös-pedikűrös-manikűrös és okleveles talp reflexmasszírozó,ha lehet legalább minimális vendégkörrel sürgősen. Több éves gyakorlattal rendelkező,40-nes nő vagyok. Saját időbeosztással és igényesen dolgozom, számlaképes vagyok. Eddig a XV.kerületben dolgoztam. Az ingyenes parkolás fontos lenne, de nem feltétel. Munkáimat itt megnézheted.valerynails.blogspot.com 0670-7759739
SOS!KÖrmöst keresek 15ker. Újpalotára.Szeretettel várom mindenki jelentkezését. Asztal bérlése 15000ft. Köszönöm Csendes Krisztina:06703319793
Sziasztok! Eger belvárosában, az Amazon Szépségszalonba műkörmöst keresünk a helyemre!Nem szükséges vállalkozói, a bérleti díj 16ezer Ft + rezsi.A szalon megtekinthető a http://amazon.lapunk.hu/ oldalon.
Kiadó helyiséget vagy asztalt keres egy személyben műkörmös-pedikűrös-manikűrös és okleveles talp reflexmasszírozó,ha lehet minimális vendégkörrel sürgősen. Több éves gyakorlattal rendelkező,40-nes nő vagyok. Önállóan és igényesen dolgozom, számlaképes vagyok. Eddig a XV.kerületben dolgoztam. Az ingyenes parkolás fontos lenne, de nem feltétel.Munkáimat itt megnézheted. 0670-7759739
Sziasztok!Megoldható több variáció, de leginkább 9-21ig tartana a munkaidő! Kérem az érdeklődőket, hogy hívjátok a 0630/2035142-es telefonszámot itt megtudjuk beszélni, hogy mit szeretnétek Ti és mi az elvárásunk nekünk! Előre is köszönöm!
Sziasztok! S.O.S. Műkörmös szakembert vagy CN termékeket ismerő vállalkozó szellemű hölgyet keresek eladói munkakörre! Crystal Nails termékeket forgalmazó üzletbe! Helyszín: Dunakeszi Auchan Jelentkezni lehet 0630/2035142-es számon.
Szia! Engem is érdekelne az időbeosztás. Előre is köszönöm a választ. Mészáros Eszter