2025. február 15. - Kolos, Györgyi, Georgina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Pedikűr/gyógy/-manikűr-műkörmös állást keresek, XX.ker. és környéke vagy ahol ingyenes parkolási lehetőség van, alkalmazotti munkaviszonyban, természetesen a járulékokat én fizetem. Magamról bővebben: www.andikoromkozmetika.hu
Sziasztok! Zuglói szépségszaloba keresünk műkörmöst,pedikűröst,manikűröst. A szalon 2 szintből áll.A felső egy h-v-ig nyitvatartó szolárium.lent a szalonba van:fodrászat,hajhosszabbítást,sminktetoválás,kozmetika... Érdeklődni:0670.647.1477 További képek:www.olcsonszepet.eoldal.hu
Sziasztok! Tatabányán most induló üzletbe keresek műkörmöst. A bérleti díj 6 000.- plusz 2 000 .- Ft rezsi havonta! Kezdő is lehet! Fényképes önéletrajzokat a consulting.szab387@gmail.com e-mail címre várom!
Sziasztok! Zuglóba keresek ügyes műkörmöst és pedikűröst.Forgalmas helyen ingyenes parkolás, 7 éve jól bejáratott szalon. Kedvező feltételek, alapvendégkör, a többi rajtad múlik.érd:06302237376
Hja,azt elfelejtettem hogy 3 hónapja regisztrált munkanélkülinek kell lenni ahhoz,ha jól emlékszem.:(
Szia! Erről még nem hallottam! Mit takar ez a 'Munkaügyis pályázat'? Nagyon szeretnék én is ebben dolgozni. Amúgy egy gyárban dolgozom sajnos és 3 műszak mellett amennyire lehet ezzel is foglalkozok, de jobb lenne ha ez lehetne a főállásom:)
Van egy olyan lehetőség(nem tudom hogy ahova Te tartozol munkaügyi kirendeltségben van-e ilyen lehetőség)hogy 3tól 6 hónapig.maximum a minimálbért adhatják ha belevágsz a vállalkozásba.De az a feltétel miután lejárt a támogatás ugyan annyi ideig fennt kell tartani a vállalkozásod ameddig kaptad a támogatást de akkor is ha nem jött be az üzlet.hmm,remélem érthetően irtam le.Menj be a Munkaügyi kirendeltségbe ahova tartozol és kérdezz utánna,ott azért jobban el tudják mondani hogy is van ez:)
Szia! Sajna én is ugyan így vagyok pedig annyira szeretnék ebben a szakmában dolgozni.Munkaügyis pályázatra nem gondoltatok még?
Szia! Erről még nem hallottam! Mit takar ez a 'Munkaügyis pályázat'? Nagyon szeretnék én is ebben dolgozni. Amúgy egy gyárban dolgozom sajnos és 3 műszak mellett amennyire lehet ezzel is foglalkozok, de jobb lenne ha ez lehetne a főállásom:)
Szia! Nekem is ez a problémám...sajnos nagyon nehéz egyedül elindulni, és a legtöbb helyen ráadásul vállalkozóit kérnek...Nekem kezdetnek alkalmazotti viszony lenne a kedvezőbb:(
Szia! Sajna én is ugyan így vagyok pedig annyira szeretnék ebben a szakmában dolgozni.Munkaügyis pályázatra nem gondoltatok még?
szomorú, hogy nem találunk magunknak munkát! én tavaly végeztem, és azóta semmi! egy multinál vagyok szalagon! pedig minden vendégemtől csak dicséretet kapok, de egyszerűen nem tudok egyedül elindulni!:(
Szia! Nekem is ez a problémám...sajnos nagyon nehéz egyedül elindulni, és a legtöbb helyen ráadásul vállalkozóit kérnek...Nekem kezdetnek alkalmazotti viszony lenne a kedvezőbb:(
Sziasztok! Férfi műkörmös asztalt keres Budapest és Pest megye északi részén. IV., XV., XIII. Kerületek, Dunakeszi, Fót, Veresegyház és vonzáskörzete. Zolikarma regisztráció alatt láthatóak a munkáim, honlapom: www.zoli-karma.hu Elérhetőségem: 06703896005 Lugosi Zoltán