2025. február 15. - Kolos, Györgyi, Georgina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös állás fórum

Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db

Műkörmös állás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.04.19 - 07:05
Petrik Andrea
Válasz kocsisne arvai katalin - 2011. április 17., vasárnap 17:12 üzenetére

Bécsi üzletünkbe -magyar teambe-tapasztalt mükörmöst keresünk, lehetöleg német nyelvtudással de legalább minimális ismeretekkel. jelentkezéseket az office@crystalnails.at várjuk (akár magyrul is) Kérlek mindenképpen adjatok meg Telefonszámot hogy vissza tudjunk hivni!

Üdv! Kaphatnék róla bővebb infót? Köszönöm! pandrea37@freemail.hu

Tari Magdolna - Válaszolok
2011.04.18 - 13:08
Tari Magdolna - törölt felhasználó

Sziasztok! Szigetszentmiklósi szalonba keresek vallalokzoival rendelkezo gyakorlott mukormost. Tovabbi felvilagosotas a 06-20 8080 548as telefonszamon vagy e-mailben tarimagdolna@hotmail.com e-mail cimen kerhettek.

Szabó Nikoletta - Válaszolok
2011.04.18 - 12:25
Szabó Nikoletta - törölt felhasználó
Válasz Torda Magdolna - 2011. március 7., hétfő 20:38 üzenetére

sziasztok ! ! Barátnőm kozmetikájába Kéz-és Lábápoló, Műköröméítő munkatársat keres. Nagykanizsán Városkapu krt.-nál. Ha érdekel írj: fabianmagdi@gmail.com

Szia! Megvan még a hely?

Szabó Nikoletta - Válaszolok
2011.04.18 - 12:23
Szabó Nikoletta - törölt felhasználó

Sziasztok! Somogy megyében, esetleg Nagykanizsán keresek műkörmös állást, lehetőség szerint olyan helyen, ahol van rá igény, kereslet. Vállalkozóim van, pedizek is. Munkáim és elérhetőségeim megtekinthetők az adatlapomon. Szabó Nikoletta

2011.04.18 - 10:30
Tóth Beáta

szomorú, hogy nem találunk magunknak munkát! én tavaly végeztem, és azóta semmi! egy multinál vagyok szalagon! pedig minden vendégemtől csak dicséretet kapok, de egyszerűen nem tudok egyedül elindulni!:(

kocsisne arvai katalin - Válaszolok
2011.04.17 - 17:12
kocsisne arvai katalin - vendég

Bécsi üzletünkbe -magyar teambe-tapasztalt mükörmöst keresünk, lehetöleg német nyelvtudással de legalább minimális ismeretekkel. jelentkezéseket az office@crystalnails.at várjuk (akár magyrul is) Kérlek mindenképpen adjatok meg Telefonszámot hogy vissza tudjunk hivni!

2011.04.16 - 15:55
Tóth Beáta

Aszódon keresek igényes szalont!

Rétfalvi Orsolya - Válaszolok
2011.04.15 - 13:30
Rétfalvi Orsolya - törölt felhasználó

Szép napot! Most végzem a kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot Esztergomban. Már csak két vizsgám van hátra. Olyan helyet keresek, ahol kezdőként, másodállásban dolgozhatnék Esztergom-Nyergesújfalu térségében. Vállalkozóim még nincs, de minden jó megoldásra nyitott vagyok. :)

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2011.04.13 - 11:59
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Sziasztok! 2011.01.28-án végeztem el a Kéz-és Lábápoló,Műkörömépítő tanfolyamot!Állást keresek Szolnok megyében alkalmazotti munkaviszonyban!Pedikűrözöm is!Még kezdő vagyok de nagyon szeretem ezt a szakmát!Regisztrált munkanélküli vagyok! Várom a lehetőségeket! kitty-20@freemail.hu 06/30-449-70-27

Szolnokiné Balogh Zsuzsanna - Válaszolok
2011.04.13 - 07:58
Szolnokiné Balogh Zsuzsanna - törölt felhasználó

Üdv mindenkinek! Lassan 5 éve vagyok kéz-lábápoló,műkörömépítő szakember.Két éve oktatom is a szakmát Miskolcon. Június közepétől Budapestre költözöm,szeretnék találni egy forgalmas,kedves kolléganőkkel teli szalont,ahol hosszútávon tevékenykedhetnék. Porcelánnal és zselével is dolgozom. Elérhetőségem:06-20/417-5457 Szolnokiné Zsuzsa

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár