2024. december 26. - István napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm képek fórum
A mukorom.hu -n levő valamennyi műköröm kép hozzászólása jelenik meg itt egy helyen. A fórum felületén hozzászólást nem tudsz indítani, csak reagálni tudsz mások hozzászólására. Ha egy műkörmös képről véleményt szeretnél alkotni, akkor azt a kép adatlapján teheted meg, és véleményed meg fog jelenni a Műköröm Képek fórum felületén is.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 9047 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műköröm képek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tökre pipe-nak néz ki:(
Szerintem is pipe-nak néz ki...a hüvely ujjon látszik , h edge valóban...de szerintem a szabad széli rész túlságosan le lett kerekítve...nem elég hegyes..de amúgy nagyon szép munka :) Nem egyszerűek ezek a formák sokat kell őket gyakorolni...nekem még ilyenre sem sikerült az első próbálkozásom :(
Edge ez ha jobban megnézed főleg a hüvelyk ujjon látszik de majd csinálunk szemből jobb képet :D A másik keze lett a pipe :D
Tökre pipe-nak néz ki:(
Nagyon nagyon szép:)
Nagyon szeretem ezeket a metál lepkéidet:):)
:D Köszike! Ezt odaajándékoztam a Lizának :D A kislánya állítólag nagyon örült neki.
Nagyon szeretem ezeket a metál lepkéidet:):)
No majd kipróbálom én is, mert tök jól feldobja az a kis virág :)
Jaja köszi:)
Edge ez ha jobban megnézed főleg a hüvelyk ujjon látszik de majd csinálunk szemből jobb képet :D A másik keze lett a pipe :D
Szia! Igen, teljesen kész gel-lacc-ra(mikor már a fedő átlátszó is rajta van). Utána fixálod, aztán mehet a porcivirág. Hogy mennyire lesz tartós az jó kérdés...:)
No majd kipróbálom én is, mert tök jól feldobja az a kis virág :)
SZepek a munkaid.
koszonom
Régi nagy kedvencem ez az alkotás! Imádom a lovakat.