2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Tanácsra lenne szükségem.Van egy vendégem akinek rövid és széles alapú a körme és ráadásul kanál körmei is vannak.Bármilyen anyaggal építem a körmeit folyamatosan leesnek egy hét után?Korábban nem volt gond vele de már jó ideje küzdünk ,hogy fent maradjanak.Milyen technikát ajánlanátok illetve milyen hibát véthetek?A segítséget köszönöm.
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem, van egy vendégem akinek a fekete körmök tetszenek. Először rendeltem egy márkától fekete színű zselét, nem vált be. Most ott tartok, hogy már a 4-dik márkát próbáltam és akkor sem köt meg a szín. Csakis a feketénél vannak ilyen problémáim... Vagy ha a köröm a készítés alatt nem levegőzik fel, akkor a vendégem egy hét után panaszkodik, hogy kitörött a szín. Szeretnék tanácsot kérni, hogy tudnám ezt kiküszöbölni? A választ előre is köszönöm!
Sziasztok! Én mint vendég szeretnék érdeklődni Tőletek profiktól! Az teljesen normális hogy most már több műkörmösnél ( vagyis eddig mindenkinél...) azt tapasztalom hogy nem lakkozzák ki a körmöm teljes felületét hanem a körömágybőrnél és a köröm két szélén is bőven kimarad 1-2-3 mm? Így a tegnap teljesen frissen feltöltött S-es méretű körmeim úgy néznek ki mintha már egyhetes lenövésem lenne...
Kedves Klaudia! Köszönjük, hogy írtál nekünk! Egyáltalán nem normális, hogy a körmösöd úgymond "lenövéssel" húzza fel a körmödre a színt. Sőt, a mostani, modern, gépi manikűrözős eljárásnál szó szerint betoljuk a cuticula alá a színt. Így plusz egy hetet nyer a vendég a lenövésnél. Javasoljuk, keress itt a műkörmösök közül a lakóhelyedhez közeli, profi körmöst, a galériában a munkáikat is meg tudod nézni. Sok sikert és kellemes nyarat! CN Csapat.
Sziasztok! Én mint vendég szeretnék érdeklődni Tőletek profiktól! Az teljesen normális hogy most már több műkörmösnél ( vagyis eddig mindenkinél...) azt tapasztalom hogy nem lakkozzák ki a körmöm teljes felületét hanem a körömágybőrnél és a köröm két szélén is bőven kimarad 1-2-3 mm? Így a tegnap teljesen frissen feltöltött S-es méretű körmeim úgy néznek ki mintha már egyhetes lenövésem lenne...
Köszönöm a válaszod. Én is ugy vagyok vele, hogy mivel sokat tanulhatok belőle szeretném folytatni, főleg most nyaron, amikor jobban lehet váriálni és több színt, díszítést használni
Sziasztok, sminkes vagyok, a boltban My Nail-t láttam. Nem vettem meg, de átnéztem és szerintem ha valakinek érdekes ez a téma, nyugodtan vegye meg, mert jó tanácsakat adnak. Az 1. lapszám online elérhető is, lehet megnézni és eldönteni, hogy kell-e vagy sem https://www.deagostini.com/hu/sorozat/my-nail/assets/flipbook/
Sziasztok lányok, én is segítséget keresek ebben a témában. Megvan az első lapszám. Azt igérik, hogy minden lehetséges technikát tanulok meg. Amit irnak elágé érdekes, a lakk is jó, de gondoltak érdemes e folytatni? minden véleményt köszönöm előre is.
Szia Márta! közben megvettem és igen jó. Ma sztem a 3. szám már kapható. Jó játék ez, tanulok belőle és van kedvem tovább is folytatnom. Szerintem profiknak is jó, mert olyan ötleket adnak, amiból sokat lehet megtanulni. Te megvetted?
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy szabad-e lenőtt porcelánkörmöt az új Fusion AcrylGel-el tölteni?
Szia Anita, természetesen szabad. A CN Xtreme Fusion Gél minden anyaggal tökéletesen tapad.
Sziasztok, Tudnátok nekem mondani mit gondoljátok My Nail sorozatról? Érdemes-e pézt költeni erre?
Sziasztok lányok, én is segítséget keresek ebben a témában. Megvan az első lapszám. Azt igérik, hogy minden lehetséges technikát tanulok meg. Amit irnak elágé érdekes, a lakk is jó, de gondoltak érdemes e folytatni? minden véleményt köszönöm előre is.
Sziasztok, Tudnátok nekem mondani mit gondoljátok My Nail sorozatról? Érdemes-e pézt költeni erre?