2025. január 10. - Melánia, Vilmos, Vilma napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.07 - 07:13
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. október 6., szombat 14:39 üzenetére

Sziasztok! Mostanság az összes körmömön lévő műköröm betöredezik keresztbe,és csak középen.Még sosem voltak ilyen gondjaim....most mit csinálhatok rosszul?Szerencsére csak a saját körmömmel van problémám akiknek csináltam,azok nem panaszkodnak,illetve nem is látom mikor jönnek vissza töltésre.Nem értem mit rontok el...

Kedves Zsuzsa, megtennéd, hogy lefotózod az egyik ilyen sérült körmöt, közeli, éles fotó kellene. Utána meg tudnánk mondani, mi lehet a baj. Köszönjük!

2012.10.06 - 14:39
Fabian Zsuzsa

Sziasztok! Mostanság az összes körmömön lévő műköröm betöredezik keresztbe,és csak középen.Még sosem voltak ilyen gondjaim....most mit csinálhatok rosszul?Szerencsére csak a saját körmömmel van problémám akiknek csináltam,azok nem panaszkodnak,illetve nem is látom mikor jönnek vissza töltésre.Nem értem mit rontok el...

2012.10.06 - 00:45
Csabai Beáta - BEUS
Válasz G.Nóri - 2012. szeptember 29., szombat 14:20 üzenetére

Helloka! Ti a stasszköveket hogyan szoktátáok rögzíteni gél lakkra/ba?Előre is köszi:)

Nem fixálom, frissen felkent géllakk rétegbe köttetem bele, még egy réteget ráhúzok, megköttetem utána fixálom. Addig tart,amíg a köröm :)

2012.10.06 - 00:37
Csabai Beáta - BEUS
Válasz Erdélyi Barbara - 2012. október 3., szerda 16:16 üzenetére

Mostanában amikor francia gel-lakkot teszek fel a vendégeknek, két nap múlva rendre panaszkodnak, hogy a fehér része berepedezik és mindenféle ráhatás nélkül le is jön. Nem tudom mi lehet az oka, régóta mindig ugyan így csinálom a gel-lakkozást és csak az utóbbi két hétben panaszkodnak a vendégek. Építési problémák nem nagyon lehetnek, hiszen saját (legtöbbször pici körömre) dolgozom és a lakkozás után ezt a részt soha nem reszelem át. Mi lehet a probléma? Talán "elfáradt" volna az anyagom? Előre is köszönöm a segítséget!

Barbara, én ugyan úgy előkészítem a körmöket mint a műköröomné, alapnak 1 rétegben crystal építőzselét viszek fel és francia fehérnek a renewed krémes állagú zselét használom. Sohasem reped be, gyönyörűen ki lehet alakítani a mosolyvonalat, mert nem folyik, gyorsan lehet vele dolgozni és 4-5 hétig tartós,

2012.10.05 - 08:12
KÁ
Válasz - 2012. október 5., péntek 08:11 üzenetére

Sziasztok! Eladnám a következőket: 1 db Crystal Nails Cover Pink Extra zselé 5ml, bontatlan, tele. 1600 ft 2 db Crystal Nails Cover Pink (sima) zselé 5ml, bontatlan, tele. 1600 ft/db 140 db-os Crystal Nails szimpla manikűr tip (fehér), 10 db hiányzik belőle, 1 emberen próbáltam ki. 1400 ft 1 db Crystal Nails GL9 gyöngyház rózsaszín gél lakk 4ml, pici hiánnyal, 1 emberen próbáltam ki. 1500 ft kiralyagnes26@gmail.com

Már megint rossz helyre írtam, bocsánat :S Meg vagyok kavarodva.

2012.10.05 - 08:11
KÁ

Sziasztok! Eladnám a következőket: 1 db Crystal Nails Cover Pink Extra zselé 5ml, bontatlan, tele. 1600 ft 2 db Crystal Nails Cover Pink (sima) zselé 5ml, bontatlan, tele. 1600 ft/db 140 db-os Crystal Nails szimpla manikűr tip (fehér), 10 db hiányzik belőle, 1 emberen próbáltam ki. 1400 ft 1 db Crystal Nails GL9 gyöngyház rózsaszín gél lakk 4ml, pici hiánnyal, 1 emberen próbáltam ki. 1500 ft kiralyagnes26@gmail.com

2012.10.04 - 17:53
Crystal Nails
Válasz Erdélyi Barbara - 2012. október 3., szerda 16:16 üzenetére

Mostanában amikor francia gel-lakkot teszek fel a vendégeknek, két nap múlva rendre panaszkodnak, hogy a fehér része berepedezik és mindenféle ráhatás nélkül le is jön. Nem tudom mi lehet az oka, régóta mindig ugyan így csinálom a gel-lakkozást és csak az utóbbi két hétben panaszkodnak a vendégek. Építési problémák nem nagyon lehetnek, hiszen saját (legtöbbször pici körömre) dolgozom és a lakkozás után ezt a részt soha nem reszelem át. Mi lehet a probléma? Talán "elfáradt" volna az anyagom? Előre is köszönöm a segítséget!

Barbara, arra gyanítunk így látatlanból, hogy talán nem zárod le a köröm végét a fehérrel. Ha a köröm nincs teljes egészében bevonva, ott akkor alámegy a víz és betöredezik, mint ahogy írtad is. Van egy videónk a műkörmös videók topikban, ahol Kovács Gabó bemutatja a gél lakkozás helyes menetét. Nézd meg, talán az is segíthet.

2012.10.03 - 16:16
Erdélyi Barbara

2012.10.03 - 11:32
Crystal Nails
Válasz - 2012. október 2., kedd 18:24 üzenetére

És ez arra is vonatkozik, hogy ha nem csak a fényzselé, hanem az egész épített rész megreped? A leszedésnél látni, hogy mélyen van, tehát nem csak a tetején.

Ágnes, ha az egész épített rész kettéreped, annak a statikai felépítéssel lehetnek gondjai, esetleg a stresszpontoknál túlságosan kireszelted az anyagot....igazából látnunk kellene, mert így vaktából nagyon nehéz a pontos diagnózist felállítani.

2012.10.02 - 18:24
KÁ
Válasz Crystal Nails - 2012. október 2., kedd 09:50 üzenetére

Szia Ágnes, a fényzselé akkor repedhet meg a köröm felületén, ha az vastagon van felkenve, vagy meghajlás (eltörés) nélkül megfeszítette a vendéged a körmöt.

És ez arra is vonatkozik, hogy ha nem csak a fényzselé, hanem az egész épített rész megreped? A leszedésnél látni, hogy mélyen van, tehát nem csak a tetején.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár