2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.10.02 - 09:50
Crystal Nails
Válasz - 2012. október 1., hétfő 11:37 üzenetére

Mostanában több vendégem is visszajött úgy, hogy a köröm felületén repedés alakult ki, nem tudjátok, ez mitől lehet? Nem tört le, meg nem is levegősödött fel alatta láthatóan, viszont a felületen tisztán látszik, hogy egy hajszálrepedés van keresztben, mint az üvegen. Mitől lehet ez? Vastagabb és vékonyabb körömnél is ugyanúgy előfordult.

Szia Ágnes, a fényzselé akkor repedhet meg a köröm felületén, ha az vastagon van felkenve, vagy meghajlás (eltörés) nélkül megfeszítette a vendéged a körmöt.

2012.10.02 - 05:20
Móni
Válasz G.Nóri - 2012. október 1., hétfő 17:10 üzenetére

Köszike:)

Én a kövek helyét kicsit megbufizom, és úgy ragasztom ecsetes ragasztóval. aztán fényzselé. Nekem 6 hetet is simán kibír. :-)

2012.10.01 - 17:10
G.Nóri
Válasz Anita nails - 2012. szeptember 29., szombat 17:14 üzenetére

Szia!Fixálás után ecsetes ragasztóval!

Köszike:)

2012.10.01 - 14:28
Ladorján Szilvia
Válasz Crystal Nails - 2012. szeptember 30., vasárnap 09:18 üzenetére

Szilvia, szia! A kakukktojások kikerülésére ott a szemmértéked! Amikor bereszeled a körmöket a végső formájukra, mindig nézz bele szemmagasságban, ellenőrizd a felületüket, vastagságukat, szabadszélüket. Itt máris kiderül ki a kakukktojás (ez a kifejezés annyira tetszik) és ahol kell, ott 180-as reszelővel reszelj még a vastagságból. Sok sikert kívánunk!

Rendben,köszönöm szépen a segítséget! Szép napot :)

2012.10.01 - 12:20
KÁ
Válasz Cs. Tímea - 2012. október 1., hétfő 12:10 üzenetére

Ha a repedés a stresszpontoknál indul, akkor annak oka lehet a nem jól megépített C ív. Vagy nagyon el van vékonyítva, vagy nem ér ki a zselé a természetes köröm vonaláig, így már gyenge ütésnél is elindulhat a hajszálrepedés. Én látatlanban erre gondolok! :)

Igen az végülis logikus lenne, csak az a baj, hogy nem onnan indul, hanem a holdacska felé eső részen, ezért nem értem, hogy mitől lehet :/ Leszedésnél is problémát okoz, hogy ne maradjon fent repedt rész, mert félek, hogy levegő megy alá, és akkor rossz lesz az egész.

2012.10.01 - 12:10
Cs. Tímea
Válasz - 2012. október 1., hétfő 11:37 üzenetére

Mostanában több vendégem is visszajött úgy, hogy a köröm felületén repedés alakult ki, nem tudjátok, ez mitől lehet? Nem tört le, meg nem is levegősödött fel alatta láthatóan, viszont a felületen tisztán látszik, hogy egy hajszálrepedés van keresztben, mint az üvegen. Mitől lehet ez? Vastagabb és vékonyabb körömnél is ugyanúgy előfordult.

Ha a repedés a stresszpontoknál indul, akkor annak oka lehet a nem jól megépített C ív. Vagy nagyon el van vékonyítva, vagy nem ér ki a zselé a természetes köröm vonaláig, így már gyenge ütésnél is elindulhat a hajszálrepedés. Én látatlanban erre gondolok! :)

2012.10.01 - 11:37
KÁ

2012.10.01 - 11:33
KÁ
Válasz - 2012. október 1., hétfő 09:58 üzenetére

Sziasztok! Keresek 2012-es körmös naptárat olcsón, nem baj, ha van már beleírva korábbi dátumokra! kiralyagnes26@gmail.com

Rossz helyre írtam, bocsánat :)

2012.10.01 - 09:58
KÁ

Sziasztok! Keresek 2012-es körmös naptárat olcsón, nem baj, ha van már beleírva korábbi dátumokra! kiralyagnes26@gmail.com

2012.09.30 - 09:18
Crystal Nails
Válasz Ladorján Szilvia - 2012. szeptember 27., csütörtök 05:58 üzenetére

Szép jó reggelt mindenkinek! Én abban kérném a segítségeteket,hogy amikor kocka körmöt építek és a végén szemből nézem,akkor em mindegyik szabadszél sikerül egyforma vastagra/vékonyra...mindig van 1-2 kakukktojás...valakinek valami ötlet,hogy hogyan tudnám ezt kikerülni? köszönöm,szép napot.

Szilvia, szia! A kakukktojások kikerülésére ott a szemmértéked! Amikor bereszeled a körmöket a végső formájukra, mindig nézz bele szemmagasságban, ellenőrizd a felületüket, vastagságukat, szabadszélüket. Itt máris kiderül ki a kakukktojás (ez a kifejezés annyira tetszik) és ahol kell, ott 180-as reszelővel reszelj még a vastagságból. Sok sikert kívánunk!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár